Prijs

    Laat nog 3 zien

Muurvuller

Muurvuller: wie in de bouw- of kluswereld zit, kent het waarschijnlijk als geen ander. Dit veelzijdige product helpt je bij het opvullen van oneffenheden, gaten en scheuren in muren en plafonds. Voordat je een muur een frisse nieuwe laag verf geeft, zorg je met muurvuller voor een perfecte, gladde ondergrond. Maar wat zijn nu precies de kenmerken van een goede muurvuller? En hoe zorg je dat je het op de juiste manier toepast? Lees snel verder.

De magie van muurvuller

Muurvuller staat bekend om zijn snelle droogtijd en zijn vermogen om zich aan verschillende oppervlakken te hechten. Of je nu werkt met beton, gips of hout, een goede muurvuller doet zijn werk. Het is ontworpen om te krimpen en uitzetten zonder te barsten, wat betekent dat het de perfecte oplossing is voor die vervelende scheuren of gaten die je wilt verbergen. Een andere opmerkelijke eigenschap is de fijne textuur, waardoor je na het schuren een superglad oppervlak krijgt. En wist je dat er zelfs muurvullers zijn die lichtgevend zijn in het donker na blootstelling aan licht? Dit kan handig zijn bij bepaalde decoratieve projecten!

Toepassingen en tips

Voor een optimaal resultaat met muurvuller, is het belangrijk om de juiste technieken toe te passen. Begin altijd met een schoon en stofvrij oppervlak. Hierdoor hecht de muurvuller beter. Gebruik een plamuurmes om de muurvuller aan te brengen en druk het product goed in de scheur of het gat voor een goede vulling. Na het aanbrengen, geef je het voldoende tijd om te drogen volgens de aanbevelingen op de verpakking. Vervolgens kun je het oppervlak licht schuren om het mooi glad te krijgen. Ten slotte is het tijd voor die frisse laag verf of behang. En voilà, je muur is weer als nieuw!

Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

Als het gaat om muurvuller, wil je natuurlijk het beste van het beste. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dit volledig. Niet alleen bieden we je een groot online assortiment, zodat je altijd de perfecte muurvuller vindt voor jouw klus, maar dankzij onze eigen voorraad is jouw gewenste product ook direct leverbaar. En mocht je vragen hebben of twijfelen over welke muurvuller je moet kiezen? Ons team staat klaar met persoonlijk advies en een top service. Zo zorgen we ervoor dat jouw klus altijd een succes wordt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is