usp1
usp2
usp3

M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen - 10/XL - Latex coating

M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen - 10/XL - Latex coating
adviesprijs
2,00
1,79

Verwachte leverdatum

23-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de M-Safe M-Grip Werkhandschoenen - Stevig en Comfortabel

      Als je op zoek bent naar stevige en comfortabele werkhandschoenen, dan zijn de M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen in maat 10/XL een uitstekende keuze voor jou. Deze allround handschoenen zijn ontworpen om jouw handen te beschermen tijdens diverse werkzaamheden.

      De handschoenen zijn vervaardigd uit polyester, wat zorgt voor een goede pasvorm en duurzaamheid. De hoofdkleur van de handschoenen is groen, met een speelse toevoeging van geel, wat ze niet alleen functioneel maar ook stijlvol maakt. Dankzij de latex coating op de handschoenen heb je een uitstekende grip, wat je werkzaamheden een stuk makkelijker en veiliger maakt.

      M-Safe, de fabrikant van deze werkhandschoenen, staat bekend om hun kwalitatieve producten die gericht zijn op de professionele markt. Met de M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen kies je dus voor een combinatie van comfort, bescherming en kwaliteit. Deze handschoenen zijn ideaal voor allround gebruik, waardoor ze een onmisbare toevoeging zijn aan je werkgereedschap. Draag ze en ervaar het zelf – jouw handen zullen je dankbaar zijn.

      Materiaal

      Polyester

      Maat

      10/XL

      Type handschoen

      Allround

      Kleurnaam

      Groen Geel

      EAN

      8718249003394

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.