usp1
usp2
usp3

Festool BHC 18 HPC 4,0 I-Plus 18V Li-Ion accu SDS-Plus boorhamer set (2x 4,0Ah) in systainer - 1,8J

Festool BHC 18 HPC 4,0 I-Plus 18V Li-Ion accu SDS-Plus boorhamer set (2x 4,0Ah) in systainer - 1,8J

Uitvoering

adviesprijs
792,00
691,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Festool BHC 18 HPC 4,0 I-Plus Accu boorhamer
      Ben je op zoek naar ongeëvenaarde kracht en efficiëntie voor jouw boorklussen? De Festool BHC 18 HPC 4,0 I-Plus accu boorhamer set is alles wat je nodig hebt. Voorzien van twee krachtige 4,0 Ah Li-ion accu's, biedt dit compact krachtpakket je alle energie die je nodig hebt om moeiteloos door beton en steen te boren. Het SDS-Plus aansluitsysteem verzekert je van snelle en eenvoudige boorwissels, terwijl de koolborstelloze EC-TEC motor garant staat voor een lange levensduur en onderhoudsvrije werking. Met een gewicht van slechts 1200 gram per accu, ben je verzekerd van een licht, doch krachtig gereedschap dat geschikt is voor intensieve klussen. Bij deze set krijg je niet alleen twee accu's, maar ook een snellader, extra handgreep, diepteaanslag en een boorcassette, allemaal netjes verpakt in een systainer. Dit maakt de Festool BHC 18 HPC 4,0 I-Plus de ultieme metgezel voor elke professional of enthousiaste doe-het-zelver.

      Veilig, duurzaam en altijd klaar voor actie
      Bij Festool staat veiligheid voorop. Daarom beschikt de BHC 18 HPC 4,0 I-Plus boorhamer over een geavanceerd trillingsdempingssysteem dat de zwaarste klappen absorbeert voordat ze jouw handen, polsen of armen bereiken. Zo kun je urenlang doorgaan met je werk zonder ongemak. Deze boorhamer is ook ontworpen voor duurzaamheid. De robuuste Li-HighPower accu's zijn niet alleen 20% lichter en 50% compacter dan standaardaccu's, maar ook extreem duurzaam dankzij accucellen met hoge stroomweerstand. Comfort en gemak worden verder verhoogd door de Bluetooth®connectiviteit, die ervoor zorgt dat jouw mobiele stofzuiger automatisch start wanneer jij begint te boren, voor een schoonwerkoppervlak zonder extra moeite. En met de all-inclusive garantie van Festool ben je altijd gedekt, mocht er onverhoopt toch iets misgaan.

      Waarom deze boorhamer bij ons shoppen?
      Als jij overtuigd bent van de Festool BHC 18 HPC 4,0 I-Plus Accu boorhamer, dan is onze webshop de plek om te zijn. We zijn trots op ons groot assortiment, wat betekent dat we naast dit topproduct nog veel meer gereedschap hebben om elke klus te klaren. Bovendien profiteer je bij ons van scherpeprijzen die ervoor zorgen dat je niet alleen het beste gereedschap in huis haalt, maar ook voor de beste deal gaat. En dat is nog niet alles; onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe gereedschap aan de slag te gaan. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van online shoppen gecombineerd met onze vriendelijke service. Kies voor de Festool BHC 18 HPC 4,0 I-Plus Accu boorhamer en haal een betrouwbare partner in huis voor al jouw bouw- en renovatieprojecten.

      Toerental onbelast

      1100 rpm

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Slagkracht

      1.8 J

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Variabel toerental

      Ja

      Boorcapaciteit beton

      18 mm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Voltage

      18

      EAN

      4014549414613

      2 x accu BP 18 Li 4,0 HPC-ASI
      snellader TCL 6
      extra handgreep
      diepteaanslag
      boorcassette BKS SYS3 D5-12 SDS
      Systainer SYS3 DF M 187

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.