usp1
usp2
usp3

Fit-to-Fix Schuurschijf - P150 - rond 150mm (50st)

Fit-to-Fix Schuurschijf - P150 - rond 150mm (50st)
Fit-to-Fix Schuurschijf - P150 - rond 150mm (50st)
Fit-to-Fix Schuurschijf - P150 - rond 150mm (50st)
Fit-to-Fix Schuurschijf - P150 - rond 150mm (50st)
Fit-to-Fix Schuurschijf - P150 - rond 150mm (50st)
Nieuw
25,69

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek het Fixami schuurpapier voor excenterschuurmachine
   Ben je op zoek naar de ultieme oplossing voor jouw schuurprojecten? Zoek niet verder dan het Fixami schuurpapier, speciaal ontworpen voor de excenterschuurmachine. Met een indrukwekkende diameter van 150mm en een korrelgrootte van 150, belooft dit product een uniform en glad resultaat op diverse oppervlakken. De verpakking bevat maar liefst 50 stuks, waardoor je voor een lange tijd voorzien bent. Dit schuurpapier valt onder de toepassingen schuren binnen de productgroep schuurpapier, wat betekent dat je gerust kunt zijn over de compatibiliteit en effectiviteit. Of je nu een hobbyist bent of een professional, het Fixami schuurpapier is jouw partner voor elk schuurproject.

   Veiligheid en duurzaamheid: de kern van Fixami schuurpapier
   Bij Fixami staat niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook de veiligheid en duurzaamheid van de producten. Het gebruik van Fixami schuurpapier met jouw excenterschuurmachine zorgt niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor een veilige werkomgeving. Maak je geen zorgen over snel slijtend materiaal; dit schuurpapier is ontworpen om lang mee te gaan en levert consistent goede resultaten zonder de integriteit van het oppervlak te beschadigen. Bovendien draagt het bij aan een verantwoord gebruik van materialen, wat jouw ecologische voetafdruk vermindert. Onthoud altijd de veiligheidsvoorschriften te volgen en geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen tijdens het schuren voor het beste resultaat met minimale risico's.

   Waarom online bij ons bestellen?
   Het online bestellen van jouw Fixami schuurpapier biedt diverse voordelen, waaronder een snelle levering en scherpe prijzen. Geen gedoe meer met het bezoeken van fysieke winkels; jouw schuurpapier wordt direct tot aan de deur bezorgd. Met onze snelle leveringsopties hoef je nooit lang te wachten op het materiaal dat je nodig hebt om jouw projecten te beginnen of voort te zetten. Daarbij profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je altijd de beste deal krijgt zonder in te leveren op kwaliteit. Of je nu een groot assortiment wilt verkennen of behoefte hebt aan vriendelijke service, online bestellen zorgt ervoor dat jouw winkelervaring vlot en probleemloos verloopt. Sta je klaar om jouw schuurprojecten naar een nieuw niveau te tillen? Kies dan voor het Fixami schuurpapier en ervaar zelf de voordelen.

   Geschikt voor machine

   Excenterschuurmachine

   Toepassingen

   Schuren

   Diameter

   150

   Aantal stuks

   50

   Korrelgrootte

   150

   EAN

   8720572582224

   50x Fit-to-Fix Schuurschijf

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.