usp1
usp2
usp3

Flamant Samplepot 125ml 165 PLUME

-image
10,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Flamant 165 Plume
   Flamant 165 Plume is een unieke kleur verf die je online kunt kopen bij Gereedschapcentrum. Deze verf is verkrijgbaar in alle 128 kleuren van Flamant en is direct uit voorraad leverbaar. Als je op zoek bent naar de perfecte verf voor muren en houtwerk, dan is het belangrijk om te kiezen voor originele Flamant verf.

   Flamant verf biedt een ruime keuze aan natuurlijke en authentieke kleuren voor zowel binnen- als buitengebruik. Elk van de 128 kleuren heeft zijn eigen geschiedenis en kan gemakkelijk worden gecombineerd voor elke interieur- en exterieurstijl.

   Als je gaat voor de originele Flamant 165 Plume, ben je verzekerd van 100% kleurechtheid. Deze verf zorgt niet alleen voor een prachtige kleur, maar heeft ook andere unieke eigenschappen. Zo is de Lack Matt variant kras- en slijtvast en bevat het de Air Care technologie. Deze technologie zuivert de lucht in binnenruimtes en blijft actief gedurende 7 tot 20 jaar. Flamant verf is dus niet alleen mooi, maar ook functioneel.

   Flamant 165 Plume is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, waaronder Wall Matt, Lack Matt, Wall & Wood Satin en Wall Primer. Wall Matt is een muurverf met een mineraal en poederachtig effect. Het is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller en heeft ook de Air Care technologie. Voor nieuwe muren is het belangrijk om deze eerst voor te strijken met Wall Primer.

   Lack Matt is een matte lak die gebruikt kan worden voor het schilderen van muren en houtwerk. Het zorgt voor een perfecte harmonie tussen muren en houtwerk binnenshuis. Deze lak is ook kras- en slijtvast en bevat de Air Care technologie.

   Wood & Satin is een zijdeglanzende lakverf die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Het kan gebruikt worden voor muren, houtwerk, meubelen en zelfs voor badkamers. Ook deze lak is kras- en slijtvast en bevat de Air Care technologie.

   Bij het aanbrengen van Flamant 165 Plume kun je gebruik maken van een Lucamax Hybride kwast of Lucamax Hybride viltroller. De droogtijd varieert per variant, maar over het algemeen is de verf na 1 tot 8 uur stofdroog en overschilderbaar.

   Let op: het verbruik van de verf kan variëren afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond. Raadpleeg voor meer informatie de website van Gereedschapcentrum.

   Productlijn

   Sample

   Kleurnaam

   165 Plume

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Muren, Hout

   Glansgraad

   Mat

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   EAN

   3463975020799

   Artikelnummer

   360181

   Volume

   0.125 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.