usp1
usp2
usp3

Flamant Samplepot 125Ml 190 Noir De Lune

-image
-image
-image
Flamant Samplepot 125Ml 190 Noir De Lune-image
Flamant Samplepot 125Ml 190 Noir De Lune-image
10,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek Flamant 190 Noir De Lune voor jouw interieur en exterieur

   Ben je op zoek naar de perfecte verf voor jouw muren en houtwerk, zowel binnen als buiten? Kies dan voor de originele Flamant 190 Noir De Lune, verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum. Deze verf staat bekend om zijn 100% kleurechtheid en unieke eigenschappen, zoals kras- en slijtvastheid en de innovatieve Air Care technologie die de lucht in binnenruimtes zuivert. Deze eigenschappen blijven tot wel 20 jaar actief, waardoor je langdurig geniet van een frisse en schone lucht.

   Flamant biedt een palet van 128 natuurlijke en authentieke kleuren, elk met een eigen verhaal, waardoor je eenvoudig de juiste sfeer in je interieur of exterieur creëert. Flamant 190 Noir De Lune is verkrijgbaar in vier verschillende kwaliteiten: Wall Matt, Lack Matt, Wall & Wood Satin en Wall Primer. Wall Matt geeft een mineraal en poederachtig effect aan je muren en plafonds, terwijl Lack Matt ideaal is voor een harmonieuze afwerking van muren en houtwerk binnenshuis. Voor een zijdeglans afwerking kies je voor Wood & Wall Satin, die zowel binnen als buiten te gebruiken is, zelfs op meubelen en in badkamers.

   Het aanbrengen van de verf is heel eenvoudig met een Lucamax Hybride kwast of Lucamax Hybride viltroller. Let wel op dat je nieuwe muren eerst voorstrijkt met Wall Primer voor het beste resultaat. De verf heeft verschillende glansgraden en droogtijden, afhankelijk van het type dat je kiest. Zo is Wall Matt stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 4 uur, terwijl Lack Matt iets langer nodig heeft. Wood & Wall Satin en Wall Primer hebben hun eigen specifieke eigenschappen, waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw project.

   Kies voor de kwaliteit en duurzaamheid van Flamant 190 Noir De Lune en geniet van een prachtig eindresultaat dat jarenlang meegaat.

   Productlijn

   Sample

   Kleurnaam

   190 Noir De Lune

   Kleurdekking

   Dekkend

   Vlampunt

   Geen

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Toepassing op

   Muren, Hout

   Glansgraad

   Mat

   Verfsoort

   Waterbasis (acryl)

   EAN

   3463975020928

   Artikelnummer

   360192

   Volume

   0.125 L

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.