usp1
usp2
usp3

Flex CA10.8/18.0 10.8V - 18V Accu snellader

Flex CA10.8/18.0 10.8V - 18V Accu snellader
adviesprijs
92,00
88,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Flex CA10.8/18.0 Acculader: kracht en snelheid in jouw handen
      Heb jij een voorliefde voor efficiëntie en kracht in jouw gereedschapscollectie? Maak dan kennis met de Flex CA10.8/18.0 10.8V - 18V Accu snellader, dé oplossing voor jouw oplaadbehoeften. Dit krachtige apparaat is ontworpen om accupacks met een voltage van 10,8V tot 18V binnen no-time gereed te maken voor actie. Dankzij de geavanceerde technologie bereikt de snellader maar liefst 80% van de accucapaciteit in slechts 30 minuten. Terwijl jouw accu’s opladen, houdt het grote LCD display je continu op de hoogte van de accudiagnose en laadstatus. Bovendien is de lader uitgerust met een geïntegreerde accupack koeling en bescherming tegen oververhitting, ontlading en overbelasting. Hiermee is de Flex CA10.8/18.0 niet zomaar een acculader, maar een ware revolutie in de manier waarop je jouw gereedschap van energie voorziet.

      Veiligheid en duurzaamheid als topprioriteit
      Wanneer je investeert in de Flex CA10.8/18.0 snellader, investeer je niet alleen in snelheid, maar ook in veiligheid en duurzaamheid. De ingebouwde beveiligingsmechanismen, zoals oververhitting-, ontladings- en overbelastingsbeveiliging, zorgen ervoor dat jouw accu's optimaal en veilig worden opgeladen. Dit beschermt niet alleen de interne structuur van je accupacks, maar verlengt ook hun levensduur. Het geïntegreerde koelsysteem speelt eveneens een cruciale rol; het houdt de accu tijdens het laadproces op een optimale temperatuur, waardoor eventuele schade door oververhitting voorkomen wordt. Dus, of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, met de Flex snellader kies je voor een product waarbij zowel je efficiëntie als de veiligheid van je gereedschap centraal staan.

      Bestel met vertrouwen en start sneller met je projecten
      Klaar om de efficiëntie van jouw projecten naar een hoger niveau te tillen? Met de Flex CA10.8/18.0 10.8V - 18V Accu snellader, besteld via onze webshop, stap je in een wereld van snelle levering en scherpe prijzen. Bovendien staan wij garant voor een vriendelijke service, waarbij jouw tevredenheid onze topprioriteit is. Door de combinatie van ons groot assortiment en de betrouwbaarheid die deze snellader biedt, heb je alles in huis om jouw gereedschapskist te optimaliseren en jouw projecten sneller dan ooit te starten. Doe vandaag nog je aankoop en ervaar zelf de voordelen van snelladen met top-notch veiligheids- en duurzaamheidsstandaarden.

      Voltage

      10.8, 18

      EAN

      4030293180383

      Artikelnummer

      114413

      1x Flex CA10.8/18.0 acculader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.