Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Flex

59 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Flex: jouw partner in professioneel elektrisch gereedschap

Als je ooit hebt gewerkt met elektrisch gereedschap van topkwaliteit, dan heb je waarschijnlijk het plezier ervaren dat het merk Flex je biedt. Flex staat voor technische precisie, hoge duurzaamheid en grensverleggende innovatie. Wanneer je kiest voor Flex, kies je voor een merk dat al meer dan 90 jaar de toon zet in de industrie. Als professional kun je vertrouwen op de doordachte ontwerpen en robuuste kwaliteit die dit merk je levert.

Waarom is Flex zo speciaal?

Het geheim van Flex zit 'm in de details. Elk stuk gereedschap wordt ontworpen met de gebruiker in gedachten, wat resulteert in ongeëvenaard gebruiksgemak. Denk aan ergonomisch ontworpen handvatten, krachtige accu's voor langdurig gebruik en slimme functies zoals geïntegreerde LED-verlichting. Wat je misschien nog niet wist, is dat Flex de uitvinder is van de haakse slijper. Dat geeft niet alleen aan hoe innovatief het merk is, maar onderstreept ook hun leidende positie in het vormgeven van de industrie.

Flex kopen bij Gereedschapcentrum: wat zijn de voordelen?

Als je besluit om je Flex-gereedschap bij Gereedschapcentrum te kopen, pluk je daar als klant de vruchten van. Allereerst bieden wij een groot online assortiment. Of je nu een haakse slijper, boormachine of iets heel anders zoekt, je vindt het in ons aanbod. Daarnaast profiteer je van onze snelle levering. Doordat we een grote eigen voorraad hebben, kunnen we je bestelling snel verwerken en leveren. Zo kun je onmiddellijk aan de slag met je professionele Flex-gereedschap, gesteund door de betrouwbaarheid en service van Gereedschapcentrum.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is