Garden Lights Schroefconnector SPT-3 - IP44 - 6166011

Normale prijs 3,19 Special Price 3,09 2,55
Sale
Nog maar 2 op voorraad | OP = OP
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Met behulp van de schroef connector kun je lampen aansluiten op een bestaand Garden Lights systeem. Deze connector is geschikt voor een SPT-3 kabel

Specificaties

IP-waarde: IP44
Oplaadbaar: nee
Focusbaar: nee
Voltage: 12 Volt
Smart: nee
Type: accessoire

Benodigdheden voor systeem

Het Garden Lights werkt geheel op 12 volt. Het grootse voordeel van het systeem op laagspanning is dat het door iedereen veilig en eenvoudig zelf is aan te sluiten en de kabel niet hoeft worden ingegraven. Voor een compleet Garden Lights systeem heb je het volgende nodig:

1. De lampen die passen in jouw tuin.

2. Een transformator om het netstroom (230V) om te zetten in laagspanning (12V). Om te bepalen welke transformator geschikt is voor jou tel je het wattage van al je lampen bij elkaar op. Het totale wattage bepaalt of je kiest voor een 24W, 60W of 150W transformator.

3. Vervolgens maak je een keuze uit de twee kabelsystemen:

Systeem 1: De hoofdkabel met connectoren op vaste punten. Bij deze hoofdkabel zitten er vaste connectoren op de kabel. Deze hoef je dus niet meer los aan te schaffen. Je kunt kiezen voor de hoofdkabel van 10 meter met 4 aansluitpunten of de hoofdkabel van 15 meter met 6 aansluitpunten. Niet genoeg aansluitpunten? Met behulp van de schroef connector sluit je eenvoudig een extra lamp aan.

Systeem 2: De Flex hoofdkabel zonder vaste connectoren.

Met de Flex hoofdkabels kun je zelf bepalen waar jij de lampen op de kabel wilt aansluiten. Voor het aansluiten van een lamp of accessoire is de Flex connector female nodig en voor een aftakking sluit je de Flex connector male aan op de female connector. De Flex hoofdkabel is verkrijgbaar in 10, 25 en 50 meter.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGarden Lights Schroefconnector SPT-3 - IP44 - 6166011
Type nummer6166011 / Schroefconnector SPT-3
FabrikantGarden Lights
EAN
Voltage12V

Merkinformatie:

Deze Garden Lights 6166011 / Schroefconnector SPT-3 is een Tuinverlichting. Garden Lights staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Garden Lights Tuinverlichting. Net als op al het Garden Lights gereedschap krijg je op deze Garden Lights 6166011 / Schroefconnector SPT-3 volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice