Gardena 11140-20 Rugspuit - 12L

102,99 85,12
Minder dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Dankzij een reservoir met een capaciteit van 12 liter bent je zeer goed uitgerust met de op de rug gedragen drukspuit van GARDENA als je grotere hoeveelheden vloeistof wilt sproeien. Hierdoor is het apparaat ideaal voor de verzorging van planten zoals fruitbomen of zelfs wijnstokken in grotere tuinen.

De op de rug gedragen drukspuit biedt een hoge mate van draagcomfort, wat het tuinieren veel plezieriger maakt. Dankzij het ergonomisch vormgegeven reservoir en de gewatteerde draagbanden is de drukspuit zeer comfortabel te dragen. De op de rug gedragen drukspuit is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik.

Dankzij de grote opening kan je het reservoir heel eenvoudig vullen. Bovendien voorkomt het meegeleverde filter dat vreemde stoffen in het reservoir komen, waardoor het mondstuk schoon blijft. De spuitlans is ook indrukwekkend. Deze kan worden verlengd, zodat je bladeren kan bereiken die zich verder van je af bevinden. De sproeinevel is ook geschikt om te sproeien.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGardena 11140-20 Rugspuit - 12L
Type nummer11140-20
FabrikantGardena
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Gardena 11140-20 Rugspuit aan te schaffen? Producten van Gardena zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Gardena Rugspuit ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Rugspuit:

Een Rugspuit zoals de Gardena 11140-20 kan gebruikt worden voor:

- De verzorging van planten in grotere tuinen

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice