Gardena AquaRoll L Easy Slangenwagenset - 1/2'' x 50m - 18522-20

114,99 95,03

Let op! Dit product valt in de periode van 1 maart 2021 t/m 31 augustus 2021 binnen de Gardena cashback actie. Dit wil zeggen dat je na aankoop van dit Gardena product een gedeelte van je geld terug kunt krijgen. In dit geval kun je een bedrag van €10,- terugkrijgen.

Hoe ontvang je deze cashback?
1. Ga naar refundactie.eu en registreer je aankoop
2. Laat je gegevens achter en stuur de uitgeknipte streepjescode per post naar het Gardena antwoordnummer (vergeet niet je unieke refundcode op de envelop te schrijven. Deze code ontvang je per e-mail en begint met de letters RFR)
3. Wanneer alles in goede orde is ontvangen door Gardena, ontvang je binnen 4 weken jouw cashback

Standaard meegeleverd

1x Classic slang
1x Cleaning Nozzle
1x Water Stop
3x Slangkoppelingen
2x Kraankoppeling
1x Adapter

Bijzondere kenmerken

De GARDENA AquaRoll L Easy zorgt voor ruimtebesparende opslag van de tuinslang en is handig in gebruik. De ergonomische hendel met zachte kunststof componenten zorgt samen met de robuuste slanggeleider voor het gemakkelijk oprollen van de slang. De slang is uitgerust met Original GARDENA System accessoires.

Het speciaal gevormde onderstel garandeert een uitstekende stabiliteit. Dit vereenvoudigt het watergeven, omdat de slangenwagen op zijn plaats blijft, zelfs als er aan de slang wordt getrokken. De slanggeleider, in het robuuste metalen frame boven de haspel, zorgt ervoor dat de slang gelijkmatig wordt opgerold zonder bijsturing met de hand. U hoeft alleen aan de zwengel te draaien.

De gebogen slangaansluiting aan de binnenkant van de haspel voorkomt dat de slang knikt. Dit garandeert constant een maximale waterstroom. De druppelstop voorkomt lekken van water na gebruik of tijdens het transport van de slangenwagen.

Specificaties

Slang lengte: 50 m
Slangdiameter: 13 mm
Frost protection: Ja
Max. capaciteit: 15 mm (5/8") 100 m 13 mm (1/2"), 80 m 15 mm (5/8"), 50 m 19 mm (3/4")

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGardena AquaRoll L Easy Slangenwagenset - 1/2'' x 50m - 18522-20
Type nummer18522-20 / AquaRoll L Easy Set
FabrikantGardena
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Gardena 18522-20 / AquaRoll L Easy Set Tuinslanghaspel aan te schaffen? Producten van Gardena zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Gardena Tuinslanghaspel ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice