Gardena AquaRoll L Easy Slangenwagenset - 1/2'' x 50m - 18522-20

108,99 90,07
Minder dan 4 op voorraad
Nu te verkrijgen in de showroom

Let op! Dit product valt tot 31 december 2020 binnen de Gardena Cashback-actie. Bij aankoop van dit product kunt u zich aanmelden voor €10 cashback.

• De klant moet alle gevraagde gegevens invullen op www.refundactie.eu voor de einddatum van de actie.
• Alleen consumenten kunnen deelnemen aan deze actie. Aanvragen van bedrijven worden niet in behandeling genomen.
• De klant moet aantonen dat hij of zij een GARDENA Slangenwagen AquaRoll L Easy (18522-20) heeft gekocht bij een erkend verkooppunt in Nederland. Dit doet hij of zij door de uitgeknipte streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per briefpost te sturen naar GARDENA.
• De uitbetaling van de cashback volgt binnen 4 weken nadat de uitgeknipte streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per post zijn binnengekomen bij GARDENA.
• Deelname is gelimiteerd tot maximaal 1 inzending per (digitaal)adres.
• De gevraagde documenten dienen uiterlijk 15 dagen na de einddatum van de actie door ons te zijn ontvangen. Inzendingen die later worden ontvangen worden niet in behandeling genomen.
• Alleen compleet ingevulde inzendingen worden in behandeling genomen.

Standaard meegeleverd

1x Classic slang
1x Cleaning Nozzle
1x Water Stop
3x Slangkoppelingen
2x Kraankoppeling
1x Adapter

Bijzondere kenmerken

De GARDENA AquaRoll L Easy zorgt voor ruimtebesparende opslag van de tuinslang en is handig in gebruik. De ergonomische hendel met zachte kunststof componenten zorgt samen met de robuuste slanggeleider voor het gemakkelijk oprollen van de slang. De slang is uitgerust met Original GARDENA System accessoires.

Het speciaal gevormde onderstel garandeert een uitstekende stabiliteit. Dit vereenvoudigt het watergeven, omdat de slangenwagen op zijn plaats blijft, zelfs als er aan de slang wordt getrokken. De slanggeleider, in het robuuste metalen frame boven de haspel, zorgt ervoor dat de slang gelijkmatig wordt opgerold zonder bijsturing met de hand. U hoeft alleen aan de zwengel te draaien.

De gebogen slangaansluiting aan de binnenkant van de haspel voorkomt dat de slang knikt. Dit garandeert constant een maximale waterstroom. De druppelstop voorkomt lekken van water na gebruik of tijdens het transport van de slangenwagen.

Specificaties

Slang lengte: 50 m
Slangdiameter: 13 mm
Frost protection: Ja
Max. capaciteit: 15 mm (5/8") 100 m 13 mm (1/2"), 80 m 15 mm (5/8"), 50 m 19 mm (3/4")

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGardena AquaRoll L Easy Slangenwagenset - 1/2'' x 50m - 18522-20
Type nummer18522-20 / AquaRoll L Easy Set
FabrikantGardena
EAN

Merkinformatie:

U denkt erover om de Gardena 18522-20 / AquaRoll L Easy Set Tuinslanghaspel aan te schaffen? Producten van Gardena zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al uw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Gardena Tuinslanghaspel bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; u profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heeft u nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice