Klik hier voor al onze acties.

Gardena 3565-20 Bladverzamelaar

adviesprijs Normale prijs 148,00 Special Price 146,19 120,82
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

De herfst is niet alleen de tijd voor heldere bladkleuren, maar ook voor het verzamelen van gevallen bladeren. Uw gazon moet vrij zijn van bladeren om wat lucht te krijgen en het verwijderen van de bladeren kan vervelend zijn. Met de unieke Tuinruimer van GARDENA wordt deze taak iets dat snel, stil en comfortabel kan worden gedaan, en zonder te bukken!

Alle bladeren op de grond kunnen betrouwbaar worden verzameld dankzij het geavanceerde borstelsysteem - bijna zonder enig geluid, omdat alles door uw hand wordt aangedreven zonder dat u een motor nodig hebt. Op die manier bespaart u energie en neemt u een bewuste keuze voor duurzaamheid. De Tuinruimer is ook geschikt voor het verzamelen van grasresten en verticuteermateriaal. Met de eenvoudige hoogteaanpassing voor aanpassing aan de grond kan alles gemakkelijk worden verzameld. Werken in uw tuin is echt leuk!

De ergonomisch gevormde handgreep maakt het erg gemakkelijk om uw Tuinruimer te duwen.

Wanneer de verzamelmand vol is, verwijdert u deze om te legen en bevestigt u hem eenvoudig opnieuw. Als het werk klaar is, kan de Tuinruimer ruimtebesparend worden opgeslagen. De hoge kwaliteit wordt onderstreept door de GARDENA-garantie van 5 jaar.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamGardena 3565-20 Bladverzamelaar
Type nummer03565-20.000.00 / 3565-20
FabrikantGardena
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Gardena 03565-20.000.00 / 3565-20 Bladhark aan te schaffen? Producten van Gardena zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Gardena Bladhark ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Bladhark:

Een Bladhark zoals de Gardena 03565-20.000.00 / 3565-20 kan gebruikt worden voor:

- Het opruimen van bladeren in de tuin

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice