usp1
usp2
usp3

Gardena 8730-20 Classic Grasschaar

Gardena 8730-20 Classic Grasschaar-image
Outlet
adviesprijs
18,00
14,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Maak kennis met de Gardena 8730-20 Handgrasschaar
   De momenten waarop je gazon er net iets te wild uitziet zijn nu verleden tijd met de Gardena 8730-20 Classic Grasschaar. Dit handige tuingereedschap is je beste kameraad als het gaat om precieze afwerking van de graskanten. Je hand voelt zich thuis met de ergonomische handgreep waardoor je zonder moeite door het gras knipt. Verwacht geen half werk, want de geharde en gegalvaniseerde messen staan garant voor knippen met klasse – en dat om elke grasspriet! Niet alleen zijn deze messen een garantie voor een lang dienstverband, maar ze blijven ook roestvrij door weer en wind. De speciale gelagerde messen zorgen ervoor dat je krachtig en gelijkmatig het gras bijwerkt, van begin tot eind van het mes. En voordat je het doorhebt, is het klusje geklaard dankzij de praktische enkelhandige vergrendeling die het werk vlotter maakt. Tuinieren was nog nooit zo gemakkelijk met deze Gardena grasschaar in jouw handen.

   Veilig en langdurig scheren met de Gardena
   Bij gereedschap dat zo dicht bij de natuur en je lichaam komt, staan veiligheid en duurzaamheid centraal. Gelukkig is de Gardena 8730-20 grasschaar ontworpen met beide in gedachten. De ergonomische handgreep zorgt niet alleen voor comfort tijdens het tuinieren, maar voorkomt ook dat je kramp of vermoeidheid in je hand voelt na een lange knipsessie. De duurzaamheid van dit gereedschap ligt besloten in de geharde en gegalvaniseerde messen die niet alleen hun vlijmscherpte behouden, maar ook bestand zijn tegen de roestende effecten van vocht en dauw. Deze combinatie van veiligheid en duurzaamheid maakt de Gardena 8730-20 Classic Grasschaar een trouwe en betrouwbare partner voor alle toekomstige knipbeurten, die jouw tuin het strakke en verzorgde uiterlijk geeft dat het verdient zonder je zorgen te maken over je gereedschap.

   Kies voor gemak en expertise
   Wanneer je besluit de Gardena 8730-20 Classic Grasschaar aan te schaffen, kies je niet alleen voor een onmisbaar stuk tuingereedschap; je kiest ook voor de voordelen van winkelen bij een webshop die begrijpt wat jij nodig hebt. Met snelle levering mis je geen enkel tuiniermoment en onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met je keuzes. Maar dat is nog niet alles. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat kwaliteit binnen handbereik blijft zonder dat je bankrekening eronder lijdt. Voeg daaraan toe ons uitgebreide assortiment van tuin-gereedschappen en -benodigdheden, en je hebt geen reden meer om verder te zoeken. Kies voor het gemak, de expertise, en de zorgeloze ervaring die onze webshop biedt en maak van je tuin een toonbeeld van precisie en schoonheid met de Gardena 8730-20 Classic Grasschaar.

   EAN

   4078500873000

   Artikelnummer

   133694

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.