usp1
usp2
usp3

HiKOKI 336385 18V Duopack BSL1850 18V Li-Ion accu - 5.0Ah (2st)

★★★★★

5.0 / 5

1 review

HiKOKI 336385 18V Duopack BSL1850 18V Li-Ion accu - 5.0Ah (2st)
109,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      HiKOKI 18V Duopack BSL1850 Li-Ion accu - Voor jouw projecten

      Ben je op zoek naar betrouwbare power voor je volgende klus? Met de HiKOKI 18V Duopack BSL1850 Li-Ion accu zit je goed. Deze accu's bieden niet zomaar energie; ze zijn het toonbeeld van moderne technologie, verpakt in een krachtige en toch efficiënte vorm. HiKOKI staat bekend om hun doordachte ontwerp en robuuste kwaliteit, wat direct terug te zien is in deze accu's. Ze zijn compatibel met alle 18V machines van HiKOKI die gebruik maken van een schuifaccu - dat maakt ze ongelooflijk veelzijdig. En met een capaciteit van 5.0Ah per accu, kun je langer werken zonder onderbrekingen.

      Tijden veranderen, je gereedschap verandert mee

      Of je nu een fanatieke doe-het-zelver bent of een professional, deze accu's passen bij jou. Ze glijden moeiteloos op hun plaats en zijn binnen no-time weer opgeladen met de UC18YRSL lader. Deze duopack is een slimme keuze voor iedere klusser die efficiëntie en betrouwbaarheid zoekt in zijn gereedschap. Met Li-Ion technologie aan je zijde, sta je sterk, elke keer weer.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Klaar om je gereedschap een upgrade te geven? Het HiKOKI 18V Duopack BSL1850 Li-Ion accu biedt het ultieme gemak voor iedere klus. Bij Gereedschapcentrum weten we wat jij nodig hebt om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. We zijn niet alleen een officiële dealer van topmerken zoals HiKOKI, maar leveren ook topkwaliteit met een service die net zo betrouwbaar is als ons gereedschap. Scherpe online prijzen, een groot assortiment, en gratis professioneel advies maken de keuze gemakkelijk. Waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog hoe veelzijdig deze accu's zijn en start je volgende project met de kracht van HiKOKI.

      Set bevat

      2 stuks

      Accu aansluiting

      Schuifaccu

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aantal stuks

      2

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      5

      Voltage

      18

      EAN

      4549115053069

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster