usp1
usp2
usp3

HiKOKI DH40MCWSZ SDS-Max Combihamer in koffer - 1100W - 8,5J

★★★★★

4.5 / 5

2 reviews

HiKOKI DH40MCWSZ SDS-Max Combihamer in koffer - 1100W - 8,5J-image
adviesprijs
659,00
319,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de HiKOKI DH40MCWSZ Combihamer
   Als je op zoek bent naar een combihamer die geen klus uit de weg gaat, dan is de HiKOKI DH40MCWSZ precies wat je nodig hebt. Dit krachtpakket, met een opgenomen vermogen van 1100 Watt en een slagkracht van 8 Joule, staat klaar om elke boor- en beiteluitdaging aan te gaan. Met zijn SDS-Max aansluiting, waardoor je boor en beitel in één stap kunt verwisselen, ben je verzekerd van snel en efficiënt werken. De combihamer komt in een stevige, kunststof koffer, zodat je jouw gereedschap veilig overal mee naartoe kunt nemen. Of het nu gaat om het boren in beton met een capaciteit van 40 mm, in metaal tot 13 mm, of in hout tot 30 mm, de HiKOKI DH40MCWSZ laat zien dat hij overal tegenop kan. Met 2800 omwentelingen per minuut en een onbelast toerental van 620 omwentelingen per minuut combineert deze machine snelheid met brute kracht. Zijn gebruikersgerichte design, inclusief een grote bedieningsschakelaar aan de bovenzijde en een gemakkelijk instelbare aan/uit-schakelaar, verzekert dat je controle houdt over elke klus.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernwaarden die centraal staan bij de HiKOKI DH40MCWSZ SDS-Max Combihamer. Met zijn elektrische motor die aangedreven wordt door netstroom, kun je rekenen op een betrouwbare prestatie, keer op keer. De combihamer is ontworpen om langdurige betrouwbaarheid te garanderen, van de robuuste kunststof koffer tot de duurzame constructie van de machine zelf. Bovendien draagt de gemakkelijk te hanteren boor- en beitelverandering bij aan een veilige werkervaring, door de kans op ongelukken of vertragingen tijdens het werk te minimaliseren. Dit maakt de HiKOKI DH40MCWSZ niet alleen een sterke keuze voor professionals die op zoek zijn naar hoge prestaties en betrouwbaarheid, maar ook voor de doe-het-zelver die in eigen huis aan de slag wil. Want, of het nu gaat om een ingewikkelde renovatie of een eenvoudig boorwerk, deze combihamer staat zijn mannetje.

   Voordelen van shoppen in onze winkel
   Wanneer je kiest voor de HiKOKI DH40MCWSZ SDS-Max Combihamer via onze webshop, kies je niet alleen voor een toestel van topkwaliteit, maar ook voor de extra voordelen die wij bieden. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe combihamer aan de slag te gaan. Ons groot assortiment betekent dat je bij ons voor elk type project het juiste gereedschap kunt vinden – of het nu gaat om een eenvoudige boorklus of een complexe renovatie. En dit alles tegen scherpe prijzen, zodat je meer krijgt voor je geld. Tel daar onze vriendelijke service bij op, en je weet dat je bij ons aan het juiste adres bent voor al je gereedschapsbehoeften. Kies voor de HiKOKI DH40MCWSZ combihamer, en ervaar het gemak en de kracht van topkwaliteit gecombineerd met de beste klantenservice.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Toerental onbelast

   620 rpm

   Aantal slagen

   2800 rpm

   Aansluiting

   SDS-Max

   Type boorkop

   SDS-Max

   Boorcapaciteit hout

   30 mm

   Slagkracht

   8 J

   Opgenomen vermogen

   1100 W

   Boorcapaciteit beton

   40 mm

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4966376284658

   Artikelnummer

   189397

   Hoogte (Product)

   255 mm

   Gewicht (Product)

   7.1 kg

   Lengte (Product)

   448 mm

   1x HiKOKI DH40MCWSZ Combihamer
   1x HiKOKI Zijhandgreep
   1x HiKOKI Diepteaanslag
   1x HiKOKI Kunststof koffer

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  4.5 / 5

  ★★★★★

  2 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster