usp1
usp2
usp3

Hikoki CR18DMAW4Z Accu Reciprozaag - 18V - 130mm

-image
322,29

Verwachte leverdatum

27-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Ontdek de kracht van de HiKOKI CR18DMAW4Z Accu Reciprozaag
   Duik in de wereld van moeiteloos zagen met de HiKOKI CR18DMAW4Z Accu Reciprozaag, jouw ultieme partner voor precisie en kracht. Met een accu van 18 volt uit het veelzijdige multi-volt platform ben je verzekerd van langdurige inzetbaarheid en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Of het nu gaat om zaagwerkzaamheden door metaal tot 13 millimeter dikte of door hout tot wel 300 millimeter dikte, deze reciprozaag snijdt door materialen als een warm mes door boter. HiKOKI heeft deze zaag ontworpen met het oog op kracht, maar zonder in te leveren op finesse. Met een toerental dat oploopt tot 3000 omwentelingen per minuut en een variabele snelheidsregeling biedt de zaag ongekende controle over je werk. De slaglengte van 29 millimeter, gecombineerd met de efficiënte accu-aangedreven motor, zorgt ervoor dat elke snede nauwkeurig en snel is, hoe intensief de klus ook is.

   Veilig en duurzaam aan het werk
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernaspecten die hand in hand gaan met de Hikoki CR18DMAW4Z Accu Reciprozaag. HiKOKI heeft dit gereedschap niet alleen krachtig, maar ook veilig en duurzaam ontworpen. Elk element van de zaag is met zorg uitgedacht, van het geoptimaliseerde design tot de nauwkeurige afwerking, allemaal met jouw veiligheid en gebruiksgemak in gedachten. De ingebouwde veiligheidsmechanismen stellen je in staat met volle focus aan het werk te blijven, zonder je te moeten bekommeren om mogelijke ongelukken. Bovendien, door de inzet van het multi-volt accu-platform, verzekert HiKOKI je van een gereedschap dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst, je meest uitdagende projecten aan kan. Hierdoor investeer je niet alleen in een stuk gereedschap, maar in een betrouwbare partner voor al je zaagwerk, jaar na jaar.

   Waarom kiezen voor deze zaag? Jouw winst!
   Kiezen voor de HiKOKI CR18DMAW4Z Accu Reciprozaag via onze webshop is kiezen voor een ervaring die verder gaat dan het product zelf. Niet alleen vind je bij ons een breed assortiment en alle accessoires die jouw klus naar een hoger niveau tillen, maar ook geniet je van onze uitzonderlijke service. Onze klantenservice staat altijd klaar om je vriendelijk en snel te helpen met al je vragen. Beloofde snelle levering? Bij ons is dat de realiteit, geen loos verhaal. Of je nu een professional bent die direct aan de slag moet met de volgende klus of een doe-het-zelver die geen tijd te verliezen heeft, wij zorgen dat jouw nieuwe HiKOKI CR18DMAW4Z snel en veilig bij jou is. Dit is dé kans om jouw toolkit een upgrade te geven met de onbetwiste kracht en precisie van HiKOKI.

   Accu platform

   MULTI-VOLT

   Zaagdiepte

   300 mm

   Zaagcapaciteit metaal

   13 mm

   Slaglengte

   29 mm

   Zaagcapaciteit hout

   300 mm

   Toerental onbelast

   3000 rpm

   Toerental onbelast, bereik

   0-3000

   Voltage

   18

   EAN

   4966376408924

   Artikelnummer

   398491

   Lengte

   246 mm

   Gewicht

   2.2 kg

   Hoogte

   87 mm

   Breedte

   207 mm

   1x Hikoki CR18DMAW4Z Accu Schrobzaag - 18V - 130mm
   1x Hikoki Zaagblad Metaal
   1x Hikoki Sleutel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.