usp1
usp2
usp3

HiKOKI DH1826DAW4Z Accu boor-breekhamer - SDS PLUS - 18V - pistoolmodel - BL - 3-2J - EXCLUSIVE

-image
341,99

Verwachte leverdatum

27-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   HiKOKI DH1826DAW4Z Accu boor-breekhamer - Een revolutie in jouw gereedschapskist
   Je kent het gevoel vast wel, sta je daar met je oude, bedrade boor, afhankelijk van stopcontacten en beperkte bewegingsvrijheid. Tijd om die naar het museum te sturen en ruimte te maken voor de HiKOKI DH1826DAW4Z Accu boor-breekhamer! Deze krachtpatser op accu transformeert hoe je te werk gaat met zijn MULTI-VOLT accu platform. Vergeet 18V, deze jongen draait op 36V voor dubbele kracht, maar blijft verrassend handzaam dankzij zijn pistoolmodel. Wat deze boor-breekhamer echt onderscheidt, zijn de drie instellingen: boorhamer, boren en breken. Denk aan het gemak waarmee je van het ene naar het andere klusje schakelt zonder gereedschap te wisselen. Dankzij de Reactive Force Control (RFC) functie hoef je je bovendien geen zorgen te maken over plotselinge klemmende boren; de motor schakelt zichzelf uit voor jouw veiligheid en die van je project. Voeg hierbij het gemak van een boor/beitel verwisseling in één stap en constante snelheid voor ongekende precisie. En met de Auto stop diepteregeling eindig je elke keer exact waar je moet zijn. HiKOKI levert deze accu boorhamer zonder accu's en oplader, zodat je jouw bestaande MULTI-VOLT systeem naadloos kunt integreren. Het modelnummer is DH1826DAW4Z, en ja, het wordt geleverd in een handige doos. Voor het onbelaste toerental en de slagkracht houdt het niet op bij indrukwekkend: 950 omwentelingen per minuut met een slagkracht van 3,2 Joule. Elke hole-in-one zal voelen alsof je geboren was om te boren en breken.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Het is geen geheim dat bij krachtige gereedschappen, veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan. De HiKOKI DH1826DAW4Z Accu boor-breekhamer is daar geen uitzondering op. Dankzij de ingenieuze Reactive Force Control (RFC) technologie kun je zonder zorgen tot het uiterste gaan. Deze slimme functie detecteert wanneer de boor plotseling klem zit en schakelt automatisch de motor uit, waardoor je beschermd wordt tegen eventuele kickback. Dit is niet alleen veiliger voor jou als gebruiker, maar beschermt ook de boor-breekhamer zelf tegen potentiële schade. De duurzaamheid wordt verder versterkt door het systeem om boor- en beitelkoppen in één vlotte beweging te verwisselen, wat zorgt voor minder slijtage aan het gereedschap. Daarnaast biedt de constante snelheid, ongeacht de druk of de hardheid van het materiaal, niet alleen betrouwbare prestaties, maar ook minder slijtage over tijd. En laten we de instelbare diepteregeling niet vergeten, die niet alleen zorgt voor nauwkeurigheid bij elke klus, maar ook helpt bij het behoud van je gereedschap door te voorkomen dat je te diep boort. Kortom, de HiKOKI DH1826DAW4Z is ontworpen met zowel jouw veiligheid als de levensduur van het gereedschap in gedachten, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt met jouw projecten.

   Haal het beste in huis met een klik
   Wat als ik je vertel dat de weg naar professionele resultaten bij jouw projecten slechts een klik verwijderd is? Juist, de HiKOKI DH1826DAW4Z Accu boor-breekhamer is die gamechanger die je niet wilt missen. Maar laten we echt eens kijken waarom je voor ons zou moeten kiezen. Ten eerste, onze belofte van snelle levering betekent dat jouw wachttijd minimaal is. Vandaag bestellen betekent dat je bijna direct aan de slag kunt met jouw nieuwe gereedschap, zonder frustrerende vertragingen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over ons enorme assortiment. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, onze webshop is zo uitgebreid en gevarieerd dat je altijd vindt wat je nodig hebt. En omdat we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, hebben we het zoekproces super eenvoudig gemaakt. Met maar een paar klikken ben je waar je moet zijn. Maar wat echt de kers op de taart is, is onze ongeëvenaarde vriendelijke service. Wij staan altijd klaar om je met raad en daad bij te staan, van het maken van de perfecte keuze tot het beantwoorden van al je vragen na aankoop. Kortom, door voor ons te kiezen haal je niet alleen een topgereedschap in huis, maar ook een koopervaring die even soepel verloopt als je projecten zullen zijn met de HiKOKI DH1826DAW4Z Accu boor-breekhamer in je handen.

   Accu platform

   MULTI-VOLT

   Voltage

   36

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Slagkracht

   3.2 J

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Toerental onbelast

   950 rpm

   EAN

   4966376405930

   Artikelnummer

   375419

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.