usp1
usp2
usp3

HiKOKI G13STAYGZ Haakse slijper - 600W - 125mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

HiKOKI G13STAYGZ Haakse slijper - 600W - 125mm
40,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de HiKOKI G13STAYGZ Haakse slijper: klein maar krachtig
      Zoek je een haakse slijper die compact, lichtgewicht én krachtig is? Dan is de HiKOKI G13STAYGZ Haakse slijper met een opgenomen vermogen van 600 Watt en een schijf diameter van 125 millimeter jouw nieuwe beste maatje in de werkplaats. Perfect voor precisiewerk, met zijn maatvoering van slechts 63mm hoog en 254mm lang, maakt dit apparaat iedere klus gemakkelijker. Bovendien blinkt hij uit met functies als herstart- en aanloopstroombeveiliging samen met overbelastingsbeveiliging, waardoor je veilig en efficiënt te werk gaat. Het gebruiksgemak wordt verder vergroot door een handige duimschakelaar. Met een toerental van 0 tot 12.000 omwentelingen per minuut heb je altijd de juiste snelheid voor iedere taak. Aangesloten op netstroom, biedt dit elektrische wonder je onbeperkte gebruikstijd zonder de zorgen van een batterij die het begeeft. Deze informatie stelt je in staat de juiste keuze te maken voor jouw specifieke wensen en eisen.

      Veilig, duurzaam en altijd betrouwbaar aan jouw zijde
      Met de HiKOKI G13STAYGZ haakse slijper haal je niet alleen een compacte krachtpatser in huis, maar ook een apparaat waarop je kunt vertrouwen voor de lange termijn. Dankzij de geavanceerde beveiligingsfuncties - zoals de herstart beveiliging, aanloopstroombeveiliging en overbelastingsbeveiliging - kun je met een gerust hart werken, wetende dat jouw veiligheid voorop staat. De duimschakelaar maakt het gebruik ervan niet alleen eenvoudiger maar ook veiliger, omdat je de machine snel en gemakkelijk kunt bedienen. Dit alles is verpakt in een duurzaam ontwerp dat is gemaakt om de ontberingen van intensief gebruik te weerstaan. Het is deze combinatie van veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid die ervoor zorgt dat de HiKOKI G13STAYGZ meer dan alleen een hulpmiddel is; het is een investering in je gereedschapscollectie die blijft presteren, klus na klus.

      Haal het meeste uit je aankoop: unieke voordelen wachten op je
      Het toevoegen van de HiKOKI G13STAYGZ haakse slijper aan je gereedschapsarsenaal is niet alleen een slimme keuze voor je projecten, maar ook voor je portemonnee en gemoedsrust, dankzij onze webshop. Met ons brede assortiment vind je altijd wat je zoekt, en dankzij onze scherpe prijzen kun je meer voor minder krijgen. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen met advies of antwoorden op je vragen. Snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Deze voordelen zorgen ervoor dat jouw winkelervaring net zo bevredigend is als het gebruik van de HiKOKI G13STAYGZ zelf. Laat de kans niet liggen om te profiteren van deze unieke combinatie van productkwaliteit en service.

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Toerental onbelast

      12000 rpm

      Toerental onbelast, bereik

      0-12000

      Opgenomen vermogen

      600 W

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376274697

      Artikelnummer

      107969

      Gewicht (Product)

      1.8 kg

      Lengte (Product)

      254 mm

      Hoogte (Product)

      63 mm

      1x HiKOKI G13STAYGZ Haakse slijper
      Let op! Geleverd zonder slijpschijf!
      1x Sleutel
      1x Zijhandgreep

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster