usp1
usp2
usp3

HiKOKI G13VAWKZ Haakse slijper - 1500W - 125mm

HiKOKI G13VAWKZ Haakse slijper - 1500W - 125mm
adviesprijs
240,00
188,49

Verwachte leverdatum

15-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de HiKOKI G13VAWKZ Haakse slijper
      Ben jij klaar om jouw gereedschapskist een krachtige upgrade te geven? Zeg dan "hallo" tegen de HiKOKI G13VAWKZ haakse slijper, een ware krachtpatser in zijn klasse. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1500 Watt en een handige M14 aansluiting, staat deze slijper klaar om jouw zwaarste klussen aan te pakken. Niet alleen heeft dit beast een constante snelheid, maar je kunt de aanloop ook nog eens variabel instellen. Dus, of je nu aan het fijn slijpwerk bent of door dikke materialen heen moet, de HiKOKI G13VAWKZ houdt de snelheid altijd perfect steady. Dat is nog niet alles, want deze slijptopper heeft een schijfdiameter van 125 mm en een toerental dat reikt van 2800 tot een whopping 10500 omwentelingen per minuut. Verbazingwekkend? Absoluut. Maar wat deze slijper echt onmisbaar maakt, zijn de ingebouwde slimmigheden zoals de duurzame constructie tegen overbelasting, de terugslag- en herstartbeveiliging, en de zonder gereedschap verstelbare beschermkap. Met een lengte van 297,5 mm en slechts 70 mm hoog is dit powerhouse niet alleen krachtig, maar ook verrassend compact.

      Veiligheid en duurzaamheid als prioriteit
      Nu we je aandacht hebben met de kracht van deze machine, laten we eens duiken in de wereld van veilig en betrouwbaar gebruik. De HiKOKI G13VAWKZ haakse slijper behandelt veiligheid niet als bijzaak. Nee, hier staat het op de voorgrond. Met features als een anti-vibratie handgreep blijven jouw handen steady, zelfs bij de meest intensieve slijpwerkzaamheden. Het voorkomt niet alleen vermoeidheid, maar beschermt ook tegen de schadelijke effecten van trillingen op de lange termijn. Daarnaast zorgen de terugslag- en herstartbeveiliging ervoor dat je altijd in controle blijft, zelfs als het werk verraderlijk wordt. En over duurzaamheid gesproken, de robuuste constructie en de beschermkap die je zonder gereedschap kunt verstellen, maken deze slijper niet alleen een veilige maar ook een duurzame keuze voor professionele gebruikers en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en langdurige prestaties. Met de HiKOKI G13VAWKZ is het duidelijk: jij en jouw projecten zijn in goede handen.

      Kies voor gemak, kies voor ons
      Waarom zou je jouw HiKOKI G13VAWKZ haakse slijper bij ons bestellen? Nou, ten eerste: bye bye lange wachttijden. Met onze snelle levering kun je in een zucht aan de slag met je nieuwe gereedschap. Ten tweede, ons gigantische assortiment laat jouw hart sneller kloppen. Of je nu een amateur bent of een doorgewinterde pro, bij ons vind je precies wat je nodig hebt, en meer! Maar wat ons echt onderscheidt, is onze vriendelijke service. Geen vraag is te gek, geen probleem te groot. Wij staan met raad en daad voor je klaar, zodat je altijd de beste keuze maakt. Dus of je nu zoekt naar de beste deals, deskundig advies nodig hebt of jouw verzameling uit wilt breiden, je bent aan het juiste adres. Waar wacht je nog op? De perfecte haakse slijper voor jouw projecten wacht op je.

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Opgenomen vermogen

      1500 W

      Toerental onbelast

      105000 rpm

      Toerental onbelast, bereik

      2800-10500

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376274970

      Artikelnummer

      77752

      Lengte (Product)

      297.5 mm

      Gewicht (Product)

      2 kg

      Hoogte (Product)

      70 mm

      1x HiKOKI G13VAWKZ Haakse slijper
      1x sleutel
      1x zijhandgreep

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.