usp1
usp2
usp3

Husqvarna 135 R Benzine bosmaaier - 34,6cc - 47cm - 966604802

Husqvarna 135 R Benzine bosmaaier - 34,6cc - 47cm - 966604802
800,29
645,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Husqvarna 966604802 Benzine bosmaaier: Maaimacht op zijn best
      De Husqvarna 135 R Benzine bosmaaier springt eruit met zijn indrukwekkende mix van kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak, speciaal ontworpen voor huiseigenaren die hun buitenruimte met precisie willen onderhouden. Met een opgenomen vermogen van 1 kilowatt en een royale maaibreedte van 470 millimeter, laat deze bosmaaier je tuin er in no-time weer strak uitzien. De krachtige 34,6 cc cilinderinhoud staat garant voor topprestaties, terwijl de X-Torq®-motor niet alleen pure kracht levert, maar ook zorgt voor een uitstekend brandstofverbruik. Het Smart Start® systeem en een eenvoudig te gebruiken brandstofpomp zorgen ervoor dat je snel en zonder moeite kunt beginnen. Plus, het wordt compleet geleverd met een dubbel draagtuig en gemakkelijk te monteren semi-automatische trimmerkop en grasmes voor een complete maaiervaring. Of je nu dik onkruid of zwaar gras moet aanpakken, deze bosmaaier is opgewassen tegen de taak.

      Veilig en zuinig maaien met de Husqvarna 135 R
      Veiligheid en duurzaamheid staan bij de Husqvarna 135 R op de voorgrond, met functionaliteiten die zowel de gebruiker als het milieu ten goede komen. Het normale, maar beheersbare, geluidsniveau van 60 dB of meer zorgt ervoor dat je werkzaamheden de rust in de buurt niet verstoren. De X-Torq® motor vermindert schadelijke uitlaatgassen, waardoor je een milieuvriendelijke keuze maakt zonder in te boeten aan kracht. Het dubbel draagtuig verhoogt niet alleen het comfort tijdens langdurig gebruik, maar draagt ook bij aan de veiligheid door stabiliteit en controle te bieden. De combinatie van het Smart Start® systeem en de brandstofpomp staat bovendien garant voor een betrouwbare start. De Husqvarna 135 R Benzine bosmaaier is daarmee een solide keuze voor langdurig, veilig en duurzaam gebruik.

      Snijd door het groen én door de rompslomp
      Bij het kiezen van jouw nieuwe Husqvarna 135 R via onze webshop, geniet je niet alleen van de krachtige en veelzijdige eigenschappen van deze topklasse benzine bosmaaier. Je profiteert ook van de zekerheden die ons als jouw gereedschapsleverancier zo bijzonder maken. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe maaikameraad voordat je het weet al in huis, klaar om je tuin die welverdiende makeover te geven. Voeg daar ons grote assortiment aan toe, waardoor je voor al je tuin- en gereedschapsbenodigdheden op één plek terecht kunt. Dit alles tegen scherpe prijzen, om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit elke euro. Kies dus voor gebruiksgemak, kies voor kwaliteit, kies voor ons.

      Type motor

      Benzine

      Cilinderinhoud

      34.6 cc

      Brandstof

      Benzine

      Werkt op

      Benzine

      Maaibreedte

      470 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Opgenomen vermogen

      1 kW

      Toerental onbelast

      8400 rpm

      Trimwijze

      Mes

      Gewicht (Product)

      6.8 kg

      EAN

      7392930886230

      135R Benzine bosmaaier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.