usp1
usp2
usp3

Husqvarna 555 RXT Benzine bosmaaier - 53,3cc - 54 cm - 966629004

Husqvarna 555 RXT Benzine bosmaaier - 53,3cc - 54 cm - 966629004
1.439,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Husqvarna 966629004 Benzine bosmaaier: een beest in het veld
      Als het aankomt op krachtig en efficiënt werken, staat de Husqvarna 555 RXT Benzine bosmaaier aan de top. Deze indrukwekkende machine, met een opgenomen vermogen van 2 kilowatt en een royale maaibreedte van 540 millimeter, is dé oplossing voor wie full-time onder zware omstandigheden moet werken. Met een cilinderinhoud van maar liefst 53,3 kubieke centimeter en een messcherp toerental van 9000 omwentelingen per minuut, snijdt deze bosmaaier door elke klus alsof het niets is. Ontwikkeld met de baanbrekende X-Torq® technologie, garandeert hij brute kracht, snelle acceleratie en een brandstofefficiëntie die je versteld zal doen staan. Alsof dat nog niet overtuigend genoeg is, maakt de lange steel met een hoek van 35 graden het werk verrassend gemakkelijk en de LowVib® technologie zorgt voor zeer lage trillingen. Je krijgt er bovendien het Balance XT harnas bij, waardoor je comfortabel en gesteund te werk gaat.

      Zo veilig als je achtertuin
      Wanneer je de kneepjes van de Husqvarna 555 RXT onder de knie hebt, wil je niets anders meer. Deze machine is niet alleen een krachtpatser, hij is ook ontworpen met jouw veiligheid en duurzaamheid in gedachten. Brandstof wordt op een economische manier gebruikt, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Het hoge toerental en de variabele snelheidsinstelling geven je volledige controle over de klus, terwijl het maximale geluidsniveau binnen de normale grenzen blijft, zodat je gehoorbescherming efficiënt werkt. De LowVib® technologie vermindert de trillingen aanzienlijk, waardoor jouw lichaam minder belast wordt tijdens die lange werkdagen. De robuustheid en de betrouwbaarheid van deze machine verzekeren je ervan dat je nog jaren van je investering kunt genieten.

      Waarom juist nu bestellen?
      Nu we weten hoe veelzijdig en betrouwbaar de Husqvarna 555 RXT Benzine bosmaaier is, wordt het tijd om te kijken naar de extra voordelen die je geniet door bij ons te bestellen. Behalve dat je verzekerd bent van een scherpe prijs, mag je rekenen op een service die net zo betrouwbaar en vriendelijk is als de producten die we aanbieden. Ons uitgebreide assortiment biedt niet alleen deze topkwaliteit bosmaaier, maar ook alle accessoires die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Bovendien, met onze snelle levering heb je jouw nieuwe Husqvarna 555 RXT sneller in handen dan je denkt. Wacht niet langer, zet vandaag nog de stap naar efficiënter en gemakkelijker werken.

      Toerental onbelast

      9000 rpm

      Type motor

      Benzine

      Brandstof

      Benzine

      Werkt op

      Benzine

      Opgenomen vermogen

      2 kW

      Variabel toerental

      Ja

      Maaibreedte

      540 mm

      Cilinderinhoud

      53.3 cc

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      EAN

      7392930886360

      Artikelnummer

      374773

      Gewicht (Product)

      8.9 kg

      555 RXT Benzine bosmaaier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.