Hyundai 58401 Onkruidsteker - 100cm

7,39 6,11
Sale
Nog maar 1 op voorraad | OP = OP
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Eenvoudig onkruid verwijderen zonder het ongemak van bukken? Deze onkruidsteker van Hyundai verwijdert onkruid met de hele wortel en bespaart u zere knieën, rugklachten en vieze handen. De stang van de onkruidsteker is vervaardigd uit kunststof en de steker zelf is gemaakt van metaal. In zijn geheel is het product 100 cm lang en is het voorzien van een beschermkapje om het scherpe uiteinde dat de grond in gaat.

Het gebruik van de onkruidsteker is vrij eenvoudig. Plaats het gereedschap over het onkruid wat u wilt verwijderen en druk deze vervolgens in de grond met behulp van de puntige steker. Maak dan een draaibeweging van 180 graden en trek de plant met wortel uit de grond door de onkruidsteker omhoog te halen. De plant is nu verwijderd en kan gedeponeerd worden waar u wilt door de knop bovenop de onkruidsteker in te drukken.

Specificaties

Lengte: 100 cm
Materiaal: kunststof, metaal

Meer informatie:

Meer informatie
NaamHyundai 58401 Onkruidsteker - 100cm
Type nummer58401
FabrikantHyundai
EAN

Merkinformatie:

De Hyundai 58401 is een Onkruidsteker. Hyundai staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van Hyundai aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Hyundai Onkruidsteker wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Onkruidsteker:

Een Onkruidsteker zoals de Hyundai 58401 kan gebruikt worden voor:

- Het verwijderen van onkruid in de tuin

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice