usp1
usp2
usp3

Hyundai 56070 SDS-Plus Elektrische Boorhamer - 1150W

Hyundai 56070 SDS-Plus Elektrische Boorhamer - 1150W
92,79
89,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Hyundai 56070 Boorhamer
      Als je op zoek bent naar een tool die niet alleen krachtig maar ook veelzijdig is, zoek dan niet verder dan de Hyundai 56070 SDS-Plus Elektrische Boorhamer - 1150W. Deze boorhamer tilt je klussen naar een hoger niveau met zijn indrukwekkende opgenomen vermogen van 1150 Watt, wat betekent dat je met gemak door de hardste materialen heen kunt hameren, boren en hamerboren. Of je nu tegels wilt verwijderen, kabelsleuven wilt uitbeitelen, muurdoorbraken wilt maken of zelfs aan sloopwerkzaamheden begint, deze machine is je nieuwe beste vriend. Met een pneumatische slagkracht van 5 Joule en 3800 omwentelingen per minuut, biedt hij ongeëvenaarde prestaties. Bovendien zorgt de SDS-Plus aansluiting voor een moeiteloze bitwisseling en de trillingsreductie staat garant voor comfortabel werken, ongeacht de duur van je project.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Veiligheid en comfort zijn cruciaal wanneer je met krachtige tools zoals de Hyundai 56070 werkt. Daarom is deze boorhamer ontworpen met jouw welzijn in gedachten. De actieve trillingsreductie minimaliseert niet alleen het risico op langdurige schade door trillingen, maar maakt langere werkperiodes ook aangenamer. Hierdoor kan je consistenter werken zonder je zorgen te maken over blessures. Daarbij is de betrouwbaarheid van de Hyundai 56070 een aspect waar je op kunt bouwen. Deze machine is gemaakt voor de lange termijn, wat inhoudt dat je kunt rekenen op consistente prestaties, keer op keer. Of je nou een professional bent of een doe-het-zelver, deze boorhamer is de duurzame keuze voor talloze projecten.

      Voordelen van bestellen bij ons
      Waarom zou je jouw Hyundai 56070 SDS-Plus Elektrische Boorhamer - 1150W bij ons bestellen? Simpel: wij snappen dat wanneer je eenmaal je zinnen hebt gezet op een nieuwe tool, je niet kunt wachten om ermee aan de slag te gaan. Daarom zorgen wij voor een snelle levering zodat je niet lang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, zodat je weet dat je waar voor je geld krijgt. Maar dat is nog niet alles. Ons assortiment is niet alleen uitgebreid, maar we staan ook bekend om onze vriendelijke service. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen!

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Gewicht (Product)

      4.4 kg

      Boorcapaciteit hout

      40 mm

      Aantal slagen

      3800 rpm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Boorcapaciteit beton

      28 mm

      Opgenomen vermogen

      1150 W

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Slagkracht

      5 J

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8718502560701

      Artikelnummer

      320288

      Accessoires:
      SDS plus boor: 8 x 150mm
      SDS plus boor: 10 x 150mm
      SDS plus boor: 12 x 150mm
      SDS puntbeitel: 14 x 250mm
      SDS platte beitel: 14 x 250mm
      Handvat
      Stofkap
      Vet

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.