Binddraad

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Binddraad zit je hier goed. In de categorie Binddraad kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Talen Tools en Silverline. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Binddraad. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Binddraad.

2 producten

per pagina
 1. Silverline 633941 Flexibel binddraad - 2,5mm x 8m
  Silverline 633941 Flexibel binddraad - 2,5mm x 8m

  Bijzondere kenmerken

  Vorst bestendig
  Herbruikbaar gecoat draad
  Voor gebruik in de tuin, in broeikassen en rondom het huis

  Specificaties

  Tand/segment formaat 8 mm
  Gewicht 0,103 kg

  2,29 1,89
  Verwachte leverdatum: 25-10-2022
 2. Talen Tools BD14 Binddraad - 12cm
  Talen Tools BD14 Binddraad - 12cm

  Bijzondere kenmerken

  Binddraad is geschikt voor het vastzetten van klimplanten en het begeleiden van bonen langs bamboestokken. Op deze rol zit 30meter. Het is belangrijk dat u de houder niet van de kaart haalt, maar het uiteinde van het draad vanuit het midden pakt. Deze houder is voorzien van een mes

  Normale prijs adviesprijs 2,00 Special Price 1,59 1,31
  Op voorraad, levertijd 1 tot 3 werkdagen

2 producten

per pagina

Binddraad van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Binddraad zijn:

Binddraad online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Binddraad online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kun je altijd gemakkelijk en overal jouw Binddraad bestellen. Heb je vragen over een Binddraad of heb je andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!