Klik hier voor al onze acties.

Graszaad

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Graszaad zit je hier goed. In de categorie Graszaad kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals WOLF-Garten. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Graszaad. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Graszaad.

2 producten

per pagina
 1. WOLF-Garten V-MIX 125 4-in-1 Verticuteermix voor ca. 125m² - 4kg
  WOLF-Garten V-MIX 125 4-in-1 Verticuteermix voor ca. 125m² - 4kg

  Bijzondere kenmerken

  Verzorg het gazon optimaal na het verticuteren met deze Wolf-Garten Verticuteermix. Deze mix van natuurlijke ingrediënten ondersteunt de ontwikkeling van het gazon en zorgt voor een snelle ontkieming van de zaden. Geschikt voor zo'n 125 m².

  Normale prijs adviesprijs 39,00 Special Price 33,49 27,68
  Direct leverbaar!
 2. WOLF-Garten LP 100 Gazonzaad - 100 m - 3820445
  WOLF-Garten LP 100 Gazonzaad - 100 m - 3820445

  Bijzondere kenmerken

  WOLF-Garten "Shade en Sun" graszaad voor een gazon wat zowel in de zon als ook in de schaduw ligt. Deze grassoort accepteert beide.
  Met een dichtheid van 100.000 sprieten per m2 wordt dit een gazon wat aan de hoogste eisen voldoet.

  Specificaties

  Ideale gebruikstijd: mei en september
  To

  Normale prijs adviesprijs 49,00 Special Price 35,19 29,08
  Direct leverbaar!

2 producten

per pagina

Graszaad van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Graszaad zijn:

Graszaad online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Graszaad online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kun je altijd gemakkelijk en overal jouw Graszaad bestellen. Heb je vragen over een Graszaad of heb je andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!