Soldeerpasta

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Soldeerpasta zit u hier goed. In de categorie Soldeerpasta kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Rems. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Soldeerpasta. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor uw Soldeerpasta.

1 product

per pagina
 1. Rems Paste Cu 3 Zachtsoldeerpasta van Soldeerpoeder en Vloeimiddel - 160210
  Rems Paste Cu 3 Zachtsoldeerpasta van Soldeerpoeder en Vloeimiddel - 160210

  Bijzondere kenmerken

  Zachtsolderen van koperen buizen met koperen, bronzen en messing fittingen in de koud- en warmwaterinstallatie, verwarmingsinstallatie = 110°C.
  Conform DVGW-werkblad GW 7 (DVGW-Reg.-Nr. DV-0101AP2793)
  Loodvrij, niet schadelijk voor gezondheid en milieu.
  Zilvervrij, volgens norm.
  G

  27,59 22,80
  Verzending: binnen 8 werkdagen

1 product

per pagina

Soldeerpasta van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Soldeerpasta zijn:

Soldeerpasta online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Soldeerpasta online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Soldeerpasta bestellen. Heeft u vragen over een Soldeerpasta of heeft u andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!