Prijs

    Laat nog 30 zien
    Laat nog 19 zien
    Laat nog 1 zien

Breekhamer

Breekhamers zijn krachtige gereedschappen die essentieel zijn voor veel bouw- en renovatiewerkzaamheden. Of je nu een professional bent die dagelijks met zwaar materiaal werkt of een doe-het-zelver die van aanpakken weet, een breekhamer kan een enorme hulp zijn bij het doorbreken van beton, steen of ander hard materiaal. Laten we eens kijken wat een breekhamer zo bijzonder maakt en hoe je het meeste uit dit gereedschap kunt halen.

De belangrijkste eigenschappen van een breekhamer

Breekhamers zijn ontworpen om zware sloopwerkzaamheden uit te voeren. Ze zijn uitgerust met een elektromotor die een beitel of beitelpunt aandrijft, waardoor ze door de meest robuuste materialen kunnen breken. Het vermogen, de slagkracht, en het gewicht variëren afhankelijk van het model, zodat je de juiste kunt kiezen voor jouw specifieke behoeften. Interessant is dat sommige breekhamers een trillingsdempingssysteem hebben, wat de belasting op de armen en polsen vermindert, waardoor ze comfortabeler in gebruik zijn.

Hoe gebruik je een breekhamer?

De juiste hantering van een breekhamer is cruciaal voor zowel de efficiëntie als de veiligheid. Begin altijd met het dragen van de juiste beschermende uitrusting, zoals gehoorbescherming, veiligheidsbril, en handschoenen. Plaats de beitel op de juiste plek en laat het gewicht van de machine het werk doen, zonder te veel druk uit te oefenen. Door de breekhamer onder een hoek te houden en deze tijdens het breken te bewegen, kun je de controle behouden en het materiaal effectief afbreken. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en regelmatig onderhoud te plegen om de levensduur van je breekhamer te verlengen.

Waarom een breekhamer kopen bij Gereedschapcentrum?

Als je op zoek bent naar een breekhamer, dan ben je bij Gereedschapcentrum aan het juiste adres. Met ons groot online assortiment vind je gegarandeerd het model dat bij jouw behoeften past. Dankzij onze scherpe online prijzen krijg je waar voor je geld. Bovendien zorgen we voor snelle levering, omdat we weten hoe belangrijk het is om je project op tijd te starten. Onze eigen voorraad maakt veel modellen direct leverbaar, zodat je nooit lang hoeft te wachten. En als je vragen hebt of advies nodig hebt, staat ons team klaar om je persoonlijk advies te geven en top service te bieden. Ontdek vandaag nog de breekhamers bij Gereedschapcentrum en maak je volgende sloopproject een stuk eenvoudiger!

39 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is