usp1
usp2
usp3

HiKOKI H65SB3WTZ 30mm HEX Breekhamer in koffer - 1340W - 45J

HiKOKI H65SB3WTZ 30mm HEX Breekhamer in koffer - 1340W - 45J
824,89

Verwachte leverdatum

14-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      HiKOKI H65SB3WTZ Breekhamer - Ontketen de Kracht
      Sta je op het punt om de zwaarste sloopwerkzaamheden aan te pakken? Met de HiKOKI H65SB3WTZ Breekhamer in je arsenaal is geen klus te groot. Deze powerhouse, aangedreven door een stevige 1340 Watt motor, belooft onovertroffen slagkracht van 45J die zelfs door het hardste beton gaat alsof het boter is. En met 1400 omwentelingen per minuut, is er nauwelijks een pauze in de actie. Wat deze breekhamer onderscheidt, is zijn ingenieus ontworpen anti-vibratie systeem dat vermoeidheid tegengaat, zodat je langer door kunt gaan zonder in te leveren op comfort of precisie. Bovendien is de duurzaamheid gegarandeerd door de AHB sterke aluminium behuizing, terwijl de ergonomische D-greep zorgt voor een uitstekende grip en balans tijdens het werk. Kortom, de HiKOKI H65SB3WTZ is jouw betrouwbare partner voor sloopwerk.

      Veilig en Duurzaam Sloopgeweld
      Bij het ontwerpen van de HiKOKI H65SB3WTZ Breekhamer stond jouw veiligheid voorop. Het UVPH (laag vibratie systeem) minimaliseert de belasting op je armen en handen, terwijl de schokabsorberende handgreep ervoor zorgt dat je elke klus met vertrouwen en precisie kunt starten en voltooien. Met de grote schakelaar is bediening eenvoudiger dan ooit, en dankzij de on-lock button hoef je tijdens het werken niet constant druk uit te oefenen. Zijn sterke aluminium behuizing en de flexibele, 360º verstelbare handgreep maken de HiKOKI H65SB3WTZ niet alleen een duurzame keuze, maar ook een die de test des tijds zal doorstaan. Ga voor maximale efficiëntie en minimale slijtage, ook bij de meest veeleisende sloopwerkzaamheden.

      Boost je Kit met HiKOKI en Onze Webshop
      Kies je voor de HiKOKI H65SB3WTZ Breekhamer, dan kies je voor kracht, precisie en duurzaamheid. En door deze topkeuze via onze webshop te maken, profiteer je bovendien van de exclusieve voordelen die wij bieden. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe gereedschap in no time in huis, klaar om elke klus met vertrouwen aan te pakken. En dankzij ons breed assortiment vind je altijd het juiste gereedschap voor welke uitdaging dan ook. Wij staan garant voor scherpe prijzen en een vriendelijke service, zodat je met een gerust hart de beste aankoop doet. Laat geen enkele uitdaging je in de weg staan – upgrade vandaag nog je gereedschapskist met de HiKOKI H65SB3WTZ Breekhamer en start met sloopwerk als een ware professional.

      Verpakt in

      Koffer

      Handgreep

      D-Greep

      Anti vibratie systeem

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1340 W

      Koolborstelloos

      Nee

      Slagkracht

      37.4 J

      Softstart

      Ja

      Aansluiting

      HEX

      Aantal slagen

      1400 rpm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376288854

      Artikelnummer

      126914

      Gewicht (Product)

      18 kg

      Hoogte (Product)

      251 mm

      Lengte (Product)

      731 mm

      1x HiKOKI H65SB3WTZ 30mm HEX Breekhamer
      1x puntbeitel 410 mm
      1x kunststof koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.