usp1
usp2
usp3

Prijs

  Laat nog 2 zien
  Laat nog 4 zien
  Laat nog 3 zien
  Laat nog 5 zien
  Laat nog 4 zien
  Laat nog 6 zien

Accu multitool

Als je op zoek bent naar een echt veelzijdig stuk gereedschap, dan zou de accu multitool wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt. Deze ongelooflijk handige tool is ontworpen om een verscheidenheid aan taken aan te kunnen, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke gereedschapskist.

Alles in één met de accu multitool

Een accu multitool kan worden uitgerust met een groot aantal hulpstukken, waardoor het kan worden gebruikt voor taken zoals zagen, schuren, slijpen, snijden en nog veel meer. De draadloze aard van een accu multitool betekent ook dat je hem overal mee naartoe kunt nemen, zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een stopcontact. En wist je dat de eerste oscillerende multitool oorspronkelijk werd ontworpen voor gebruik in de medische wereld om gipsverband snel en veilig te verwijderen?

Toepassingen en gebruik van de accu multitool

Het gebruik van een accu multitool hangt sterk af van het hulpstuk dat je hebt geïnstalleerd. Zo kan je met een zaagblad kleine sneden maken, ideaal voor detailwerk of voor het uitsnijden van vormen in hout of metaal. Met een slijpbevestiging kun je oppervlakken gladmaken, terwijl een snijblad kan worden gebruikt om door materialen zoals tapijt of vinyl te snijden. De truc is om altijd het juiste hulpstuk voor de klus te kiezen.

De voordelen van kopen bij Gereedschapcentrum

Wanneer je je accu multitool bij Gereedschapcentrum koopt, profiteer je van onze snelle levering en top service. We hebben een groot online assortiment aan accu multitools, die allemaal direct leverbaar zijn vanuit onze eigen voorraad. Onze scherpe online prijzen maken het gemakkelijk voor iedereen om een hoogwaardige accu multitool in handen te krijgen. En als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste multitool voor je behoeften, dan staat ons deskundige team klaar om je persoonlijk advies te geven. Vertrouw op Gereedschapcentrum voor al je gereedschapsbehoeften!

68 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3