Klik hier voor al onze acties.

Meststof

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Meststof verkrijgbaar is. In de categorie Meststof kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals WOLF-Garten. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Meststof kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Meststof. Bestel je jouw Meststof op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals achteraf betalen, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

2 producten

per pagina
 1. WOLF-Garten LD 300 A Langwerkende gazonmest - 300 m - 3836147
  WOLF-Garten LD 300 A Langwerkende gazonmest - 300 m - 3836147

  Bijzondere kenmerken

  Langwerkende gazonmest voor 70 dagen is een NPK-meststof met formaldehyde 20 + 5 + 10 (+2). Iedere korrel bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor het gazon.
  De combinatie van snel en langzaamwerkende stikstof zorgt voor een gelijkmatige en op de behoefte afgestemde voeding voor het

  Normale prijs adviesprijs 735,00 Special Price 28,49 23,55
  Direct leverbaar!
 2. WOLF-Garten LM 100 B Vloeibare meststof - 100 m - 3846015
  WOLF-Garten LM 100 B Vloeibare meststof - 100 m - 3846015

  Bijzondere kenmerken

  Simpel, effectief en praktisch: mesten met de tuinslang. Voor een dik en en sterk gazon zonder mos. Snel effect. Met hoge kwaliteit ijzer chelaat.

  Specificaties

  Oppervlakte: 100 m²
  Ideale gebruikstijd: april - oktober
  Toepassing: vloeibare meststof
  Gebruikstijd: april - oktober

  Normale prijs 21,39 Special Price 16,49 13,63
  Direct leverbaar!

2 producten

per pagina

Meststof van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Meststof zijn:

Meststof online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Meststof online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Meststof bestellen. Heb je vragen over een Meststof of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!