usp1
usp2
usp3

Prijs

  Laat nog 4 zien
  Laat nog 4 zien
  Laat nog 7 zien
  Laat nog 6 zien
  Laat nog 7 zien
  Laat nog 4 zien
  Laat nog 3 zien
  Laat nog 30 zien
  Laat nog 9 zien
  Laat nog 19 zien
  Laat nog 41 zien

Accu klopboormachine

Als je dacht dat alle boormachines hetzelfde waren, nou, dan staat je nog wat te leren. Maak kennis met de accu gereedschap ster van de show: de accu klopboormachine. Deze krachtpatser maakt niet alleen je boorwerk lichter, maar is ook onmisbaar als je door harder materiaal moet. Waarom vastzitten aan een stopcontact als je vrijheid kunt hebben? Met zijn krachtige accu laat deze boormachine je nooit in de steek, of je nu thuis de held uithangt of op de bouwplaats de baas bent. Dus, of je nu professional of enthousiaste doe-het-zelver bent, met een accu klopboormachine in je arsenaal sta je sterker.

Kenmerken van een kampioen

De naam zegt het eigenlijk al: met een accu klopboormachine kun je meer dan enkel boren. De klopboorfunctie maakt het mogelijk om door de hardste materialen te boren, denk aan baksteen of licht beton. Niets is te gek. En met merken zoals Makita, die bekendstaan om hun duurzaamheid en kracht, haal je echt een topstuk in huis. Voeg daar een draadloze vrijheid aan toe dankzij de accu, en je hebt een machine die je niet in de steek laat. Juist gebruik en toepassing? Da’s simpel. Luister naar de machine, voel de materialen en pas de snelheid en klopkracht telkens aan aan het werkstuk. En hier komt een kicker: wist je dat de nieuwste modellen door hun schemerlamp-ontwerp niet alleen krachtig maar ook nog eens uiterst hanteerbaar zijn? Zo tackel je elke klus, groots of klein.

De win-win van winkelen bij Gereedschapcentrum

Een accu klopboormachine aanschaffen bij Gereedschapcentrum? Dat is kiezen voor de knockout. Niet alleen scoor je hier een apparaat dat je niet in de steek laat, maar profiteer je ook van scherpe prijzen en een assortiment zo groot, je winkelwagentje weet niet wat ‘ie meemaakt. Dankzij onze eigen voorraad is jouw nieuwe maatje direct leverbaar, zodat je meteen aan de slag kunt. Bovendien, is er een scherpere deal in de stad? Wij horen het graag! Check onze Promotie pagina om jouw gear naar een hoger niveau te tillen zonder je portemonnee te plunderen. Kortom, bij Gereedschapcentrum staat alles in het teken van jouw projecten. Vooruit, aan de slag!

172 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees-image

Pagina 1 van 8