usp1
usp2
usp3

Prijs

  Laat nog 15 zien
  Laat nog 3 zien
  Laat nog 18 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 5 zien
  Laat nog 27 zien

Combihamer

De combihamer is een veelzijdig stuk gereedschap dat elke professional of doe-het-zelver in de gereedschapskist zou moeten hebben. Met de kracht om te boren, beitelen en hameren, is dit een alles-in-één oplossing voor vele klussen. Maar wat maakt een combihamer zo nuttig, en hoe haal je het meeste uit dit gereedschap? Laten we dat eens nader bekijken.

Combihamer: een veelzijdige krachtpatser

Een combihamer combineert de functies van een boorhamer en een beitelhamer, waardoor je zowel kunt boren als beitelen met één apparaat. Of je nu door beton, steen of metselwerk moet boren, een combihamer gaat door de zwaarste materialen heen. De belangrijkste eigenschappen om op te letten zijn het vermogen, het gewicht, en de verschillende functies zoals rotatie-stop voor beitelen. Combihamers zijn vaak voorzien van een SDS-aansluiting, wat staat voor Steck-, Dreh-, Sitz-verbinding, en zorgt voor een snelle en stevige bevestiging van het gereedschap. Interessant om te weten, toch?

Gebruik je combihamer als een pro

Om je combihamer effectief te gebruiken, is het essentieel om de juiste accessoires zoals boren en beitels te kiezen die passen bij je klus. Stel het toestel in op de juiste stand: boren, hamerboren of beitelen, afhankelijk van je taak. Het gebruiken van de juiste techniek en het dragen van beschermende kleding, zoals een veiligheidsbril en gehoorbescherming, is cruciaal voor veilig werken. Combihamers worden vaak gebruikt in de bouw en renovatie voor taken zoals het doorboren van harde materialen of het verwijderen van tegels en pleisterwerk.

Kies jouw combihamer bij Gereedschapcentrum

Zoek je de perfecte combihamer? Bij Gereedschapcentrum vind je een groot online assortiment, van instapmodellen tot professionele combihamers van topmerken. We bieden scherpe online prijzen, zodat je de kwaliteit krijgt die je nodig hebt zonder een fortuin uit te geven. Heb je je combihamer snel nodig? Geen zorgen! Dankzij onze snelle levering en eigen voorraad is jouw combihamer vaak direct leverbaar. En als je advies nodig hebt, staat ons deskundig team klaar om je persoonlijk advies en top service te bieden. Ontdek de voordelen van het winkelen bij Gereedschapcentrum en vind de combihamer die bij je past!

73 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4