Prijs

  Laat nog 2 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 6 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 5 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 7 zien
  Laat nog 2 zien

Accu haakse boormachine

Als je regelmatig klust, weet je dat er soms plekken zijn waar je met een normale boormachine gewoonweg niet bij kunt komen. Dit is waar een accu haakse boormachine echt tot zijn recht komt. Met zijn unieke ontwerp kan deze boormachine op plekken komen die voor andere gereedschappen ontoegankelijk zijn, waardoor het een essentieel onderdeel is van elke gereedschapskist.

De kracht van een accu haakse boormachine

Een accu haakse boormachine heeft een compact en wendbaar ontwerp, met een kortere koplengte waardoor je makkelijk kunt werken op krappe plekken en in hoeken. Bovendien zijn ze vaak lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn en minder vermoeiend in gebruik. Maar laat je niet misleiden door hun kleinere formaat - deze boormachines zijn nog steeds krachtig genoeg om door hout, metaal en andere materialen te boren. Wist je dat de eerste haakse boormachine werd uitgevonden in 1936? Sindsdien is het ontwerp aanzienlijk verbeterd en is het een onmisbaar hulpmiddel geworden voor professionals en doe-het-zelvers!

Werken met een accu haakse boormachine

De werking van een accu haakse boormachine is vrij eenvoudig. Plaats het juiste boor- of schroefbitje in de boorkop, zet de machine op de juiste plek en begin met boren of schroeven. Zorg er altijd voor dat je stevig staat en houd de boormachine goed vast om trillingen en wegglijden te voorkomen. De accu haakse boormachine is ideaal voor het installeren van kasten, boren in krappe ruimtes of het uitvoeren van reparaties op moeilijk bereikbare plaatsen.

Jouw accu haakse boormachine bij Gereedschapcentrum

Ben je op zoek naar een accu haakse boormachine? Bij Gereedschapcentrum ben je aan het juiste adres! We hebben een groot online assortiment met de beste merken en modellen. Bovendien geniet je bij ons van scherpe online prijzen en snelle levering, omdat we werken vanuit eigen voorraad. En mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van het juiste gereedschap, dan staan onze experts klaar om je persoonlijk advies te geven. Kies voor Gereedschapcentrum voor top service en een fantastische koopervaring!

28 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is