usp1
usp2
usp3

HiKOKI DN18DSLL4Z 18V Li-Ion accu haakse boor-/schroefmachine body

HiKOKI DN18DSLL4Z 18V Li-Ion accu haakse boor-/schroefmachine body
adviesprijs
248,00
197,69

Verwachte leverdatum

26-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Verover elke hoek met de HiKOKI DN18DSLL4Z accu haakse boormachine
      Als je op zoek bent naar een boor-/schroefmachine die geen enkele uitdaging uit de weg gaat, dan ben je bij de HiKOKI DN18DSLL4Z 18V Li-Ion accu haakse boormachine aan het juiste adres. Dit krachtige stuk gereedschap is jouw nieuwe beste vriend voor klussen in krappe en moeilijk bereikbare plekken. Dankzij de innovatieve MULTI-VOLT accu technologie en het compacte design met een kophoogte van slechts 88 mm, is geen hoek te ongemakkelijk meer. Deze machine blinkt uit met een Li-ion batterijtechnologie, die zorgt voor langdurig gebruik zonder vermogensverlies. Met de krachtige 18 Volt accu en het traploos regelbare toerental tot 1800 omwentelingen per minuut, kun je moeiteloos door metaal (tot 10 mm) en hout (tot 28 mm) boren. De ingebouwde verlichting belicht elk werkvlak, zodat je zelfs in slecht verlichte ruimtes precies weet wat je doet. En met de elektrische ‘Quick-Stop’ rem en een solide snelspanboorhouder wordt elke klus een stuk veiliger én efficiënter.

      Een betrouwbare partner voor elke klus
      Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, veiligheid en duurzaamheid zijn cruciaal bij het kiezen van gereedschap. De HiKOKI DN18DSLL4Z scoort hoog op beide fronten. Het apparaat is ontworpen om niet alleen licht en handzaam te zijn, maar ook uitermate betrouwbaar. De zijhandgreep biedt extra stabiliteit tijdens het werken, terwijl de accu-indicator ervoor zorgt dat je nooit onverwacht zonder stroom komt te zitten. Bovendien garandeert de elektrische ‘Quick-Stop’ rem dat de machine onmiddellijk stopt wanneer je de schakelaar loslaat, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt vermindert. Met deze machine investeer je in een duurzaam stuk gereedschap dat is gemaakt om lang mee te gaan, zonder in te leveren op prestaties.

      Waarom je kiest voor HiKOKI bij ons
      Het besluit om de HiKOKI DN18DSLL4Z aan je gereedschapsarsenaal toe te voegen is snel gemaakt, maar waarom zou je hem bij onze webshop bestellen? Simpel, omdat wij je niet alleen een uitstekende boor-/schroefmachine bieden, maar ook een winkelervaring die net zo soepel loopt als de machine zelf. Profiteer van snelle levering zodat je direct aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Bovendien beschikken wij over een groot assortiment, waardoor je alles wat je nodig hebt onder één dak vindt - wel zo handig. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je niet alleen investeert in topkwaliteit, maar ook bespaart op je aankopen. En mocht je hulp nodig hebben of vragen hebben over onze producten, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te assisteren. Met onze webshop kies je voor gemak, kwaliteit en een service die net zo betrouwbaar is als de HiKOKI DN18DSLL4Z zelf.

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aandraaimoment maximaal

      12.5 N

      Toerental onbelast

      1800 rpm

      Lengte (Product)

      326 mm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Hoogte (Product)

      88 mm

      Boorcapaciteit hout

      28 mm

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Capaciteit boorkop

      10 mm

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      Toerental onbelast, bereik

      0-1800

      EAN

      4966376308507

      1x Zijhandgreep
      1x Riemhaak

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.