Klik hier voor al onze acties.

Paalhouder

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Paalhouder verkrijgbaar is. In de categorie Paalhouder kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Fixman. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Paalhouder kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Paalhouder. Bestel je jouw Paalhouder op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals achteraf betalen, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

1 product

per pagina
 1. Fixman 926988 Paalhouder - 50 x 50mm
  Fixman 926988 Paalhouder - 50 x 50mm

  Bijzondere kenmerken

  Gegalvaniseerd staal met poedercoating voor roestbestandheid. Voor het bevestigen van een paal op beton.

  Specificaties

  Details: 50 x 50mm

  4,29 3,55
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Paalhouder van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Paalhouder zijn:

Paalhouder online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Paalhouder online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Paalhouder bestellen. Heb je vragen over een Paalhouder of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!