Klik hier voor al onze acties.

Ijskrabber

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Ijskrabber zit je hier goed. In de categorie Ijskrabber kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals WOLF-Garten en Fiskars. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Ijskrabber. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Ijskrabber.

2 producten

per pagina
 1. Fiskars 1019354 Solid IJskrabber - 95mm
  Fiskars 1019354 Solid IJskrabber - 95mm

  Niet goed, geld terug: Fiskars maakt het je gemakkelijk om de juiste gereedschappen te vinden voor wat je graag doet. Koop en probeer de producten thuis maximaal 30 dagen uit. Als je niet helemaal tevreden bent, betaalt Fiskars het aankoopbedrag terug. Hoe het precies werkt lees je op de website van F

  12,39 10,24
  Direct leverbaar!
 2. WOLF-Garten IS-M/ZM 015 IJskrabber - 10 cm - 71AQA004650
  WOLF-Garten IS-M/ZM 015 IJskrabber - 10 cm - 71AQA004650

  Bijzondere kenmerken

  Voor een perfect ijsvrij eindresultaat
  Inkepingen aan de bovenkant voor het breken van ijs
  Siliconen strip voor natte ruiten
  Inclusief ZM 015-handgreepje

  Specificaties

  Werkbreedte: 10 cm

  Stelen: ZM 015 (inclusief)

  VE: 10
  Gewicht: 180 gram
  Materiaal: Kunststof
  Kleur: Rood

  2,29 1,89
  Direct leverbaar!

2 producten

per pagina

Ijskrabber van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Ijskrabber zijn:

Ijskrabber online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Ijskrabber online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kun je altijd gemakkelijk en overal jouw Ijskrabber bestellen. Heb je vragen over een Ijskrabber of heb je andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!