Luchtreiniger

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Luchtreiniger verkrijgbaar is. In de categorie Luchtreiniger kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Leitz en Trotec. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Luchtreiniger kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Luchtreiniger. Bestel je jouw Luchtreiniger op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

4 producten

per pagina
 1. DuPont 2415103 Koolstoffilter voor Leitz TruSens Z-1000 Luchtreiniger (3st)
  DuPont 2415103 Koolstoffilter voor Leitz TruSens Z-1000 Luchtreiniger (3st)

  Bijzondere kenmerken

  Het koolstof voorfilter vangt niet alleen geuren en gassen, maar biedt ook het eerste niveau van bestrijding van stof en haren van huisdieren
  Deze laag is wat moet worden vervangen op de fijnstoffilter
  Vervang de koolstoffilter elke 3 maanden voor het beste resultaat
  Signaleringsl

  7,09 5,86
  Direct leverbaar!
 2. DuPont Koolstoffilter voor Leitz TruSens Z-2000 Luchtreiniger, pak van 3 stuks
  DuPont Koolstoffilter voor Leitz TruSens Z-2000 Luchtreiniger, pak van 3 stuks

  Bijzondere kenmerken

  Het vervangen van de filter is essentieel voor jouw luchtreiniger om het beste resultaat te leveren. De actieve koolstoflaag verwijdert bepaalde gassen en geuren in de lucht.

  8,69 7,18
  Direct leverbaar!
 3. DuPont 2415104 2-in-1 HEPA vervangingsfilter voor Leitz TruSens Z-1000 Luchtreiniger
  DuPont 2415104 2-in-1 HEPA vervangingsfilter voor Leitz TruSens Z-1000 Luchtreiniger

  Bijzondere kenmerken

  De HEPA filter bevindt zich in de kern van het zuiveren van de lucht en vervanging is essentieel voor optimale prestatie van de luchtreiniger. Deze 2-in-1 filter combineert een koolstof voorfilter voor het vangen van grote deeltjes zoals haar en stof met een HEPA filter voor het va

  Normale prijs 15,83 Special Price 14,89 12,31
  Direct leverbaar!

4 producten

per pagina

Luchtreiniger van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Luchtreiniger zijn:

Luchtreiniger online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Luchtreiniger online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Luchtreiniger bestellen. Heb je vragen over een Luchtreiniger of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!