usp1
usp2
usp3

Kyoritsu 2012RA Digitale TRMS multimeter met stroomtang 12 mm

-image
230,69
217,79

Verwachte leverdatum

27-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Kyoritsu 2012RA Multimeter - Het Zwitserse zakmes onder de multimeters
   Stel je voor: een gereedschap zo veelzijdig dat het jouw go-to wordt voor bijna elke elektrische meting die je maar kunt bedenken. Dat is de Kyoritsu 2012RA Digitale TRMS multimeter met stroomtang 12 mm in een notendop. Dit kleine wonder is niet alleen uitgerust met een nauwkeurige True RMS functie, maar beschikt ook over een geïntegreerde AC/DC vorkstroomtang die tot 120A aan kan. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Kyoritsu 2012RA een verbeterde rubberen kabelbescherming die ervoor zorgt dat je zonder zorgen aan de slag kunt. Of je nu een ervaren elektricien bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze multimeter is een onmisbaar stuk gereedschap in jouw arsenaal.

   Veilig en duurzaam meten voor betrouwbare resultaten
   Zoeken naar een betrouwbare partner voor jouw elektrische metingen? De Kyoritsu 2012RA Digitale TRMS multimeter met stroomtang 12 mm heeft je rug. Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij dit apparaat. Met functies als de True RMS-meting voor nauwkeurige resultaten onder verschillende belastingen en zijn slijtvaste rubberen kabelbescherming, garandeert de Kyoritsu 2012RA dat je veilig en effectief te werk kunt gaan. Zelfs in lastige omstandigheden werkt deze multimeter nauwkeurig, waardoor jij keer op keer kunt vertrouwen op de resultaten. Of je nu dagelijks metingen verricht of slechts incidenteel; deze multimeter biedt de betrouwbaarheid die je nodig hebt.

   Bestel nu en ervaar de voordelen van onze webshop
   Waarom zou je de Kyoritsu 2012RA Digitale TRMS multimeter met stroomtang 12 mm bij ons bestellen? Simpelweg omdat je daarmee kiest voor een combinatie van scherpe prijzen en een snelle levering die je nergens anders vindt. In onze webshop profiteer je niet alleen van de uitgebreide informatie over het product, maar ervaar je ook vriendelijke service van mensen die jouw taal spreken. Wij begrijpen wat belangrijk is voor jou als professional of hobbyist en zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt met jouw nieuwe gereedschap. Bestel vandaag nog en ontdek zelf het gemak van bestellen bij een webshop die weet wat jij nodig hebt.

   EAN

   4560187066757

   Artikelnummer

   342020

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.