Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Kyoritsu: je betrouwbare partner voor elektrische metingen

Als professional in de elektrotechniek weet je hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je meetinstrumenten. Kyoritsu snapt dit als geen ander en biedt je een assortiment van hoogwaardige, betrouwbare elektrische meetapparatuur. Dit merk, opgericht in 1940, heeft jarenlange ervaring in het veld en streeft ernaar om je werk niet alleen makkelijker maar ook veiliger te maken. Van multimeters tot aardingsmeters, Kyoritsu’s producten zijn een onmisbare aanvulling voor elke vakman die precisie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Waarom Kyoritsu meer is dan gewoon een meetinstrument

De meetapparatuur van Kyoritsu is ontworpen met jouw behoeften in het achterhoofd. Dat betekent niet alleen nauwkeurige metingen, maar ook gebruiksgemak. Denk aan ergonomische handgrepen, duidelijke displays en ingebouwde veiligheidsfeatures die je beschermen tegen elektrische schokken. Het is geen verrassing dat Kyoritsu een van de favorieten is onder professionals en zelfs in verschillende industriële opleidingen wordt aangeraden als hét merk voor elektrische meetapparatuur.

Vind jouw perfecte Kyoritsu product bij Gereedschapcentrum

Ben je overtuigd van de voordelen van Kyoritsu? Mooi, dan wordt het tijd voor de volgende stap: de aankoop. En waarom zou je dat niet bij Gereedschapcentrum doen? Allereerst bieden we je persoonlijk advies om het instrument te vinden dat perfect bij jouw professionele behoeften past. Of je nu een beginnende monteur bent of een ervaren elektrotechnicus, we helpen je graag bij je keuze. Daarnaast ben je verzekerd van een snelle levering. We begrijpen dat je snel aan de slag wilt en daarom zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk op de stoep staat. Met deze gecombineerde voordelen van persoonlijk advies en snelle levering is Gereedschapcentrum dé plek om je Kyoritsu meetinstrumenten aan te schaffen.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is