usp1
usp2
usp3

Mafell Geleiderail set F80 + F160 + F-WA + F-VS + 2x F-SZ 180 mm in tas

Mafell Geleiderail set F80 + F160 + F-WA + F-VS + 2x F-SZ 180 mm in tas
adviesprijs
419,00
325,49

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Mafell Geleiderail set F80 + F160 + F-WA + F-VS + 2x F-SZ 180 mm in tas: Perfecte Begeleiding voor uw Projecten

      Duik in de wereld van precisie en kwaliteit met de Mafell Geleiderail set. Deze set is een meesterwerk van functionaliteit en duurzaamheid, bestaande uit geleiders en accessoires die jouw projecten naar een hoger niveau tillen. Mafell, een merk bekend om zijn innovatie en vakmanschap in gereedschap, biedt met deze set een complete oplossing voor nauwkeurige en rechte snedes. De F80 en F160 geleiders zijn de ruggengraat van deze set, waarbij de meegeleverde verstekaanslag (F-WA), het verbindingsstuk (F-VS), en de krachtige klemmen (F-SZ 180 mm) jouw werkzaamheden vergemakkelijken. Of je nu een professionele klusser bent of een enthousiast doe-het-zelver, deze set zorgt voor precisie en gemak bij elk project.

      Gebruik en Veiligheid: Maak van Precisie een Prioriteit

      Met deze geleiderail set van Mafell kun je makkelijk aan de slag. De geleiders zijn niet alleen geschikt voor rechte en nauwkeurige sneden, maar ook voor versteksneden met de verstekaanslag, wat jouw werk een professionele uitstraling geeft. De robuuste verbindingsstukken zorgen ervoor dat je geleiders stevig en veilig kunt verbinden, terwijl de klemmen jouw werkstukken op hun plaats houden. Veiligheid staat voorop met dit systeem, waarbij je op een gecontroleerde en veilige wijze kunt werken. Dit maakt de set ideaal voor iedereen, van de amateur tot de professional die wil werken met gereedschap waarop je kunt vertrouwen.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Kies voor de Mafell Geleiderail set en ervaar de precisie en kwaliteit van Mafell. Deze set is een perfecte samenvatting van wat Gereedschapcentrum te bieden heeft: topkwaliteit gereedschap, van nauwkeurig samengestelde geleiders tot robuuste accessoires. Onze collectie omvat alleen de beste producten die wij als officiële dealer aanbieden tegen scherpe online prijzen. Snelle levering en deskundig advies staan bij ons hoog in het vaandel. Of je nu aan een nieuw project begint of je uitrusting wil aanvullen, Gereedschapcentrum is dé plek voor iedere klusser. Zoek niet verder en begin jouw project met de zekerheid van de juiste tools en support.

      EAN

      4032689164762

      Artikelnummer

      396556

      Gewicht (Product)

      6.5 kg

      1x Mafell F 80 geleider
      1x Mafell F 160 geleider
      1x Mafell F-WA Verstekaanslag
      1x Mafell F-VS Verbindingsstuk
      2x Mafell F-SZ 180 mm klem

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.