usp1
usp2
usp3

Mafell MKS 185 Handcirkelzaag

-image
-image
-image
Mafell MKS 185 Handcirkelzaag-image
Mafell MKS 185 Handcirkelzaag-image
Mafell MKS 185 Handcirkelzaag-image
Mafell MKS 185 Handcirkelzaag-image
Mafell MKS 185 Handcirkelzaag-image
adviesprijs
5.443,79
5.443,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Ontdek de veelzijdigheid van de Mafell 924801 Accu cirkelzaag
   Maak kennis met je nieuwe beste vriend op de werkplek: de Mafell MKS 185 Handcirkelzaag. Dit krachtige stuk gereedschap is ontworpen om je klussen niet alleen efficiënter, maar ook aangenamer te maken. Dankzij de innovatieve blaas-zuig functie blijft je werkgebied vrij van stof en zaagsel, waardoor je altijd een heldere blik op je zaaglijn behoudt. Met een indrukwekkende zaagcapaciteit van 131 millimeter bij een hoek van 45º en een verstekfunctie die zowel links als rechts kan kantelen, biedt deze zaag ongeëvenaarde flexibiliteit. De Mafell MKS 185 draait op een krachtig toerental van 1700 omwentelingen per minuut en werkt op een voltage van 230, waardoor hij elke klus aankan. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze accu cirkelzaag garandeert nauwkeurige snedes en een vlotte werkflow.

   Werken met gemoedsrust
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Mafell MKS 185 Handcirkelzaag. Met zijn geavanceerde veiligheidskenmerken kun je met volle focus aan je project werken zonder je zorgen te maken over onverwachte ongelukken. De zaag is ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat je kunt rekenen op een betrouwbare partner bij vele toekomstige projecten. Bovendien, door de kwaliteit en de bouw van de zaag, draag je bij aan duurzaamheid door niet vaak gereedschap te hoeven vervangen. Dit alles zorgt ervoor dat je niet alleen zorgeloos kunt werken, maar ook dat je investeert in iets dat op de lange termijn waarde blijft toevoegen aan je gereedschapskist.

   Waarom je niet verder hoeft te zoeken
   Beslissen waar je de Mafell MKS 185 Handcirkelzaag gaat aanschaffen is net zo belangrijk als het kiezen van het gereedschap zelf. Bij onze webshop profiteer je van snelle levering en scherpe prijzen, wat betekent dat je snel aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst zonder diep in de buidel te hoeven tasten. Ons groot assortiment biedt daarnaast de mogelijkheid om alles wat je voor je klus nodig hebt in één keer te bestellen. En mocht je ergens niet uitkomen, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. Kiezen voor ons betekent kiezen voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Zet vandaag nog de stap naar beter gereedschap, snelle levering en top service door de Mafell MKS 185 Handcirkelzaag aan je gereedschapscollectie toe te voegen.

   Toerental onbelast

   1700 rpm

   Voltage

   230

   Zaagcapaciteit bij 45º

   131 mm

   Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

   Ja

   Blaas zuig functie

   Ja

   EAN

   4032689061887

   Artikelnummer

   398890

   Gewicht

   16.1 kg

   1xMafell MKS 185 Handcirkelzaag
   1x MafellZeskant Schroevendraaier 6 mm
   1x MafellZaagblad-HM 450 x 2,5/4,2 x 30 mm, Z 20, WZ
   1x MafellParallelaanslag
   1x MafellAansluitkabel 10 m

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.