usp1
usp2
usp3

Makita 837674-2 inleg voor 3710

Makita 837674-2 inleg voor 3710
Outlet
9,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Makita 837674-2 Inleg voor 3710 - Gereedschap en accessoires opruimen

      Als professional weet je hoe belangrijk het is om je gereedschap en accessoires georganiseerd en overzichtelijk te houden. Met de Makita 837674-2 inleg voor 3710 wordt dit een stuk makkelijker. Deze inleg gereedschapskoffer is speciaal ontworpen om al je gereedschap en accessoires netjes op te bergen, zodat je ze altijd snel bij de hand hebt wanneer je aan het werk bent.

      De inleg is gemaakt door de fabrikant Makita, wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De barcode 0 geeft aan dat dit de originele inleg is, die perfect past in de 3710 gereedschapskoffer van Makita. Zo weet je zeker dat je de juiste inleg hebt voor jouw gereedschap.

      Met de Makita 837674-2 inleg voor 3710 kun je al je gereedschap en accessoires overzichtelijk ordenen, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar het juiste stuk gereedschap. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je efficiënter kunt werken. Kortom, een onmisbare toevoeging voor elke professional die graag georganiseerd te werk gaat.

      Wat ga je doen?

      Gereedschap en accessoires opruimen

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.