usp1
usp2
usp3

Makita CE002GT401X XGT 2x40V Max Li-ion accu Doorslijper (4x 5,0Ah) in doos/Mbox - 355mm

-image
Gratis cadeau
2.146,99

Verwachte leverdatum

20-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau. Ontvang deze punten door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Je spaart voor gratis producten in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
   Makita CE002GT401X accu doorslijpmachine: Kracht en precisie ontmoeten elkaar
   Stel je voor: een gereedschap dat zowel robuust als nauwkeurig is, ideaal voor het slijpen in metalen en steen of beton. Dit is geen verbeelding meer! Maak kennis met de Makita CE002GT401X XGT 2x40V Max Li-ion accu doorslijpmachine. Uitgerust met maar liefst vier 5,0Ah accu's en een 355mm doorslijpschijf, levert deze krachtpatser een ongekende performance. Dankzij de Active Feedback sensing Technology (AFT) wordt bij een plotse reductie in toeren of indien de schijf vastklemt in het materiaal, het apparaat automatisch uitgeschakeld. Dit vergroot niet alleen je veiligheid, maar ook de duurzaamheid van de machine. Met een maximale slijpdiepte van 127 mm en het Auto-start Wireless System (AWS) dat voor naadloze communicatie met een accustofzuiger zorgt, is deze doorslijpmachine perfect geschikt voor professionals die op zoek zijn naar efficiëntie en precisie.

   Veilig en blijft klaarstaan voor elke klus
   Veiligheid gaat boven alles, daarom is de Makita CE002GT401X niet alleen krachtig, maar ook uiterst veilig in gebruik. De machine beschikt over een elektronische motorrem die de schijf razendsnel tot stilstand brengt, wat een extra beveiligingslaag biedt tijdens jouw werkzaamheden. De machine is daarnaast voorzien van het XGT-platform van Makita, wat betekent dat de 40V accu compatibel is met meer dan 150 andere machines. Dus, of je nu aan het slijpen bent in beton, steen of metaal, deze doorslijpmachine garandeert een betrouwbare en duurzame werking, keer op keer. Met dit in gedachten, kun je je concentreren op het afleveren van vakwerk, terwijl de Makita CE002GT401X voor de rest zorgt.

   Waarom je zal genieten van shoppen bij ons
   Hier komt het op neer; een ongeëvenaarde combinatie van kracht, precisie en veiligheid met de Makita CE002GT401X XGT 2x40V Max Li-ion accu doorslijper uit onze selectie halen, betekent ook profiteren van de fantastische voordelen van shoppen bij onze webwinkel. Ga niet alleen voor de scherpste prijzen in de markt, maar ervaar ook ons breed assortiment dat klaarstaat om aan al je gereedschapsbehoeften te voldoen. En je weet, tijd is geld, daarom benadrukken we onze snelle levering die ervoor zorgt dat je snel verder kunt met je project. Voeg daar onze vriendelijke klantenservice aan toe, en je hebt alle redenen om je volgende gereedschapsaankoop bij ons te doen. Het is eenvoudig: voor de beste deals, het meest veelzijdige aanbod en een klantenservice die er écht voor je is, ben je bij ons aan het juiste adres.

   Geschikt voor materiaal

   Beton, Steen

   Is het een set?

   Ja

   Diameter

   355

   Werkt op

   Accu

   Toerental onbelast

   4200 rpm

   EAN

   8720023192354

   Artikelnummer

   396071

   Breedte

   273 mm

   Hoogte

   475 mm

   Lengte

   923 mm

   XGT 2x40 V Max Doorslijper 355mm
   5,0 Ah (4 st), duo snellader, in doos/Mbox met AWS zender

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.