usp1
usp2
usp3

Makita DDF451ZJ 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in Mbox

Makita DDF451ZJ 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in Mbox

Uitvoering

239,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Makita DDF451ZJ Accu schroefboormachine: Waar kracht en comfort elkaar ontmoeten
   Duik in de wereld van professioneel gereedschap met de Makita DDF451ZJ 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine en ontdek hoe kracht en comfort hand in hand gaan. Deze machine is jouw betrouwbare metgezel voor elk project, klein of groot. Uitgerust met een accuplatform van het LXT 18 Volt type, ben je verzekerd van lange werkuren zonder de noodzaak voor constant opladen. De robuuste 4-polige motor zorgt voor indrukwekkende prestaties die je werk efficiënt en vlot laat verlopen, zelfs onder zware belasting. Of je nu door hout of metaal heen moet boren, de boorcapaciteit van respectievelijk 65mm voor hout en 13mm voor metaal, gecombineerd met een capaciteit van de boorkop tot 13mm, biedt je flexibiliteit in elk project. De snelheidsinstellingen zijn een ware troefkaart, waarmee je naadloos kunt wisselen tussen verschillende materialen en precisiewerk. Met een toerental van 1400 omwentelingen per minuut en een maximaal aandraaimoment van 80 Newton, ligt de kracht van professionaliteit letterlijk in jouw handen. En dankzij de Xenon LED-lampjes wordt werken in slecht verlichte ruimtes een zorg minder.

   Veilig en betrouwbaar: Jouw rots in de branding
   Veiligheid en duurzaamheid zijn kernwaarden bij het gebruik van de DDF451ZJ. Het gereedschap is ontworpen om lang mee te gaan, en het bewijs vind je in de details. De geharde stalen tandwielaandrijving staat garant voor een verhoogde duurzaamheid, terwijl de Li-ion accutechnologie niet alleen voor een lichtere machine zorgt maar ook het uithoudingsvermogen vergroot. Geen geheugeneffect betekent dat de accu's hun volle capaciteit behouden doorheen de tijd, waardoor je minder vaak hoeft op te laden. Bovendien zorgen de geïntegreerde Xenon LED-lampjes dat je zelfs in de donkerste hoekjes met precisie te werk gaat. Deze machine is niet zomaar een stuk gereedschap; het is een belofte voor betrouwbare kwaliteit en veiligheid bij elke klus. Jouw projecten verdienen niets minder dan het beste, en dat is waar de DDF451ZJ voor staat.

   De voordelen van bestellen bij ons: Altijd een stap vooruit
   Waarom zou je jouw Makita DDF451ZJ bij ons bestellen? Simpel. We begrijpen dat tijd geld is, en daarom bieden we jou snelle levering aan om ervoor te zorgen dat je projecten geen vertraging oplopen. Maar dat is niet alles; ons groot assortiment verzekert je ervan dat we alles hebben wat je nodig hebt, op één plek. Combineer dit met onze scherpe prijzen, en je weet dat je altijd de beste deal krijgt. Onze vriendelijke service laat zien dat we jouw projecten net zo serieus nemen als jij. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor een partner die klaar staat om jouw werk makkelijker en efficiënter te maken. Met de Makita DDF451ZJ in de hand en ons aan je zijde, is er geen project te groot of te moeilijk. Welkom in de wereld waar kwaliteit en comfort elkaar ontmoeten.

   Body/set

   Body

   Verlengde garantie

   Nee

   Aandraaimoment maximaal

   80 N

   Capaciteit boorkop

   13 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Toerental onbelast

   1400 rpm

   Voltage

   18

   Boorcapaciteit hout

   65 mm

   EAN

   0088381656696

   1x Makita DDF451ZJ Schroefboormachine
   1x Makita Handgreep
   1x Makita Mbox

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.