usp1
usp2
usp3

Makita DEAML002G XGT 40V Max Li-ion accu werklamp LED

-image
-image
-image
Makita DEAML002G XGT 40V Max Li-ion accu werklamp LED-image
Makita DEAML002G XGT 40V Max Li-ion accu werklamp LED-image
Makita DEAML002G XGT 40V Max Li-ion accu werklamp LED-image
Makita DEAML002G XGT 40V Max Li-ion accu werklamp LED-image
adviesprijs
117,00
79,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Maak kennis met de veelzijdige Makita DEAML002G Accu lamp
   Ben je op zoek naar een krachtige, betrouwbare werklamp die je door dik en dun volgt tijdens je werkzaamheden? De Makita DEAML002G XGT 40V Max Li-ion accu werklamp LED is jouw lichtpunt in de duisternis. Voortgestuwd door het hoogwaardige XGT accuplatform met een voltage van 40 Volt, biedt deze compacte krachtpatser je overal en altijd het licht dat je nodig hebt. Wat deze DEAML002G uniek maakt, is de softgrip waardoor het comfort tijdens het gebruik aanzienlijk verhoogd wordt. Maar daar blijft het niet bij! Met 20 LEDs die gezamenlijk 710 lumen aan fel, wit licht uitspugen, mist deze lamp geen enkel detail. Of je nu de volledige 360 graden licht modus gebruikt om je werkplaats helder te verlichten, de 180 graden modus voor specifieke taken, of de zaklamp/koplamp functie voor precisiewerk, je zult versteld staan van de veelzijdigheid. En met een werktijd tot wel 51 uur hoef je niet bang te zijn dat je in het donker komt te staan.

   Veilig en duurzaam aan het werk
   Terwijl je je focust op de taak voorhanden, doet de Makita DEAML002G XGT 40V Max Li-ion accu werklamp dat ook - maar dan voor je veiligheid en het milieu. Betrouwbaarheid is key, en daarom past deze lamp zich aan jouw werkomgeving aan, niet andersom. De drie verschillende lichtmodi bieden voor elke situatie de juiste hoeveelheid licht, wat niet alleen je werk efficiënter maakt, maar ook veiliger. Bovendien, met zijn robuuste bouw en de adviesgebruik van specifieke accu's zoals de BL4025 of BL4040 wordt de kans op schade geminimaliseerd, waardoor deze lamp een duurzame keuze is. De toevoeging van een USB-oplaadpoort verhoogt het gebruiksgemak en zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft, zelfs op de meest afgelegen locaties.

   Verlicht je werkdag met topprestaties
   Waarom zou je jouw nieuwe Makita DEAML002G XGT 40V Max Li-ion accu werklamp LED bij ons bestellen? Simpel, omdat wij de voordelen bieden die jouw klus leven eenvoudiger en aangenamer maken. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang in het donker zit te wachten op je bestelling en ons gigantische assortiment biedt je alles wat je nodig hebt op één plek. Natuurlijk, scherpe prijzen spreken voor zich, maar waar wij echt in uitblinken, is onze vriendelijke service. Elk project, groot of klein, verdient topkwaliteit gereedschap en bijbehorende ondersteuning. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een winkelervaring waarbij alles draait om jouw gemak en tevredenheid.

   Accu platform

   XGT

   Werktijd

   51 h

   Voltage

   40

   Lichtopbrengst

   740 lm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Aantal standen

   3

   EAN

   0088381730174

   Artikelnummer

   327113

   1x Makita DEAML002G Lamp

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.