usp1
usp2
usp3

Makita DF333DSA 12V Max Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (1x 2.0Ah accu) in Mbox

Makita DF333DSA 12V Max Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (1x 2.0Ah accu) in Mbox

Uitvoering

139,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Makita DF333DSA Accu schroefboormachine: Je nieuwe beste klusmaatje
   Stel je voor: een boor-/schroefmachine die net zo gretig is om aan het werk te gaan als jij. Dat is de Makita DF333DSA 12V Max Li-Ion accu boor-/schroefmachine set in een notendop. Compact, maar o zo krachtig met een 2.0Ah accu, een serieus pluspunt voor langdurig en zorgeloos klussen. Het strakke design verbergt een onverwachte kracht en met de CXT accu platform technologie ben je verzekerd van topprestaties. Stel je voor, je bent midden in je project en je gereedschap laat je niet in de steek. Dat is de betrouwbaarheid die je krijgt met dit juweeltje. Met een gewicht van slechts 374 gram, maar dat is wel inclusief accu, is dit apparaat de definitie van gebruiksvriendelijkheid. Gecombineerd met de snelspanboorkop en LED-verlichting zijn er weinig plekken waar deze boor-/schroefmachine niet thuis hoort. Variërend van het in elkaar knutselen van meubels tot het monteren van kastjes aan de muur, biedt de DF333DSA de perfecte balans tussen kracht en precisie. Vergeet niet: dit apparaat is niet alleen een hulpmiddel, het is jouw partner in crime voor alle klussen, groot of klein.

   Veiligheid voorop met de Makita DF333DSA
   De Makita DF333DSA blinkt niet alleen uit in kracht en precisie, maar ook in veiligheid en duurzaamheid. Beeld je in: je werkt in slecht verlichte ruimtes of je hebt behoefte aan extra nauwkeurigheid – de ingebouwde LED-verlichting en motorrem werpen letterlijk licht op je werk, waardoor je altijd de controle behoudt. Kies je voor deze boor-/schroefmachine dan kies je voor een apparaat dat geschikt is voor accu's van verschillende amperages, inclusief beveiliging tegen overbelasting en diepontlading, waardoor je toestel veilig blijft, ongeacht de intensiteit van je projecten. Naarmate je vaardigheden groeien, groeit deze Makita naadloos met je mee. Het is alsof deze machine gelijke tred houdt met jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van doe-het-zelven en professioneel klussen. Plus, zijn ergonomische design zorgt ervoor dat elk karwei voelt alsof je handschoen en hamer in één vasthoudt. Dit is waar veiligheid en duurzaamheid samen een nieuw niveau van klussen introduceren, waardoor je elk project met vertrouwen en comfort aanpakt.

   Ontketen je volledige kluskracht
   Kiezen voor de Makita DF333DSA bij onze webshop betekent dat je kiest voor meer dan alleen een boor-/schroefmachine: je kiest voor een ervaring. Met snelle levering rechtstreeks tot aan je deur en een breed assortiment dat je nooit in de steek laat, weet je zeker dat je niet alleen investeert in een stuk gereedschap, maar ook in gemoedsrust. Voor wie waarde hecht aan scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit, is dit dé plek. Verbeeld je een wereld waarin je gereedschapskist even veelzijdig is als je creativiteit. Dat is wat wij bieden. Of je nu voor je plezier aan projecten werkt of dagelijks op je gereedschap moet vertrouwen voor je beroep, de Makita DF333DSA versterkt je ambacht. Laat deze kans niet liggen om je vaardigheden en projecten naar een hoger niveau te tillen met dit meesterstuk van Makita.

   Body/set

   Set

   Aandraaimoment maximaal

   30 N

   Toerental onbelast

   1700 rpm

   Amperage

   2

   Boorcapaciteit hout

   21 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Voltage

   10.8

   Boorcapaciteit metaal

   10 mm

   Capaciteit boorkop

   10 mm

   Werkt op

   Accu

   EAN

   0088381891035

   1x Makita DF333DSA Schroefboormachine
   1x Makita DC10SB Oplader
   1x Makita BL1021B Accu
   1x Makita Mbox

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.