usp1
usp2
usp3

Makita DJS130Z 18V Li-Ion accu plaatschaar metaal body

Makita DJS130Z 18V Li-Ion accu plaatschaar metaal body
436,59
396,89

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Wordt standaard geleverd zonder accu's, lader en koffer!
      Makita DJS130Z Accu plaatschaar: Een revolutie in metaalbewerking
      Ontmoet de Makita DJS130Z 18V Li-Ion accu plaatschaar metaal body, jouw nieuwe beste vriend op het gebied van metaalbewerking. Met zijn krachtige en energiezuinige 4-polige motor biedt dit lichtgewicht toestel een indrukwekkende prestatie. De LXT accu, met een voltage van 18 Volt, verzekert een lange werkdag zonder voortijdig te moeten opladen. Schrik niet terug voor platen van RVS, zink, aluminium of zelfs metalstuds; de DJS130Z snijdt met een lengte van 130 mm en een snelheid van 2800 snijbewegingen per minuut door diverse materialen heen alsof het boter is. Alsof dat nog niet genoeg was, is de kop van de plaatschaar 360° draaibaar, waardoor je in elke positie ergonomisch kunt werken. En met de handige riemclip draag je het gereedschap comfortabel bij je, of je nu links- of rechtshandig bent. Dit alles maakt de Makita DJS130Z een must-have in elke toolkit, ongeacht of je professional of hobbyist bent.

      Veilig en duurzaam: De één-tweetjes van betrouwbaar gereedschap
      Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de Makita DJS130Z 18V Li-Ion accu plaatschaar. De innovatieve technologie achter de Lithium-ion accu staat niet alleen garant voor een langdurige prestatie, maar ook voor een snellere oplaadtijd en minder slijtage over tijd. Dit betekent dat je langer, efficiënter en veiliger kunt werken aan jouw projecten. Dankzij de 360° draaibare kop kun je zonder moeite in elke gewenste richting knippen, waardoor het risico op blessures aanzienlijk vermindert. Bovendien is de duurzame constructie van de DJS130Z ontworpen om de toets van de tijd te doorstaan, zelfs onder de zwaarste werkomstandigheden. Zo biedt de Makita DJS130Z niet alleen hoogstaande prestaties maar verzekert het jou ook van een veilige en duurzame investering in je gereedschapscollectie.

      Klaar voor het echte werk? Ontdek ons onmisbare aanbod!
      Kies voor de Makita DJS130Z 18V Li-Ion accu plaatschaar en ontdek waarom onze webshop de beste plek is voor al jouw gereedschapswensen. Wij staan bekend om onze snelle levering en scherpe prijzen, waardoor je nooit lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, en dankzij onze vriendelijke service voel je je meteen thuis. Of je nu een professionele klusser bent of een doe-het-zelver, de Makita DJS130Z is de perfecte toevoeging aan jouw gereedschapskist. Waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in kwaliteit en efficiëntie, en til jouw metaalbewerkingsprojecten naar een hoger niveau.

      Body/set

      Body

      Snijlengte

      130 mm

      Verlengde garantie

      Nee

      Aantal snijbewegingen

      2800

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      0088381675994


      1x Inbussleutel 3,0 mm
      1x Snijkop compleet
      1x Voelermaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.