Klik hier voor al onze acties.

Passer

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Passer zit je hier goed. In de categorie Passer kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Silverline. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Passer. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Passer.

1 product

per pagina
 1. Silverline 763562 Steekpasser met stelboog - 195mm
  Silverline 763562 Steekpasser met stelboog - 195mm

  Bijzondere kenmerken

  Carbon stalen steekpasser met geharde punten en een moer en stelboog snelverstelling.

  Specificaties

  Lengte: 150 mm
  Bereik: 195 mm
  Gewicht: 0,134 kg

  11,09 9,17
  Niet leverbaar

1 product

per pagina

Passer van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Passer zijn:

Passer online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Passer online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kun je altijd gemakkelijk en overal jouw Passer bestellen. Heb je vragen over een Passer of heb je andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!