AEG Accu Reciprozaag

... meer info

Bent u op zoek naar een AEG Accu Reciprozaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie AEG Accu Reciprozaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Reciprozaag van AEG kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie AEG Accu Reciprozaag. Bestelt u uw AEG Accu Reciprozaag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. AEG BUS 18-0 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel - 4935431370
  AEG BUS 18-0 18V Li-Ion accu reciprozaag body - snelwissel - 4935431370

  Standaard meegeleverd:

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!

  Bijzondere kenmerken:

  De enige snoerloze reciprozaagmachine op de markt met pendelinstelling voor verhoogde prestaties
  Slagfrequentie tot 3600 slagen per minuut plus 19 mm slaglengte voor snel zagen
  Robuuste zaagbladklem voor

  Normale prijs 193,00 Special Price 176,99 146,27
  ... meer info
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Reciprozaag van AEG

AEG is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een AEG Accu Reciprozaag? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Reciprozaag?

Accu Reciprozaag van AEG online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een AEG Accu Reciprozaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw AEG Accu Reciprozaag bestellen. Heeft u vragen over een Accu Reciprozaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.