DeWalt SDS Plus

... meer info

Bent u op zoek naar een DeWalt SDS Plus? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie DeWalt SDS Plus is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

SDS Plus van DeWalt kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie DeWalt SDS Plus. Bestelt u uw DeWalt SDS Plus op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. DeWalt DT3815 SDS-plus Adapter naar 1/2" buitendraad - DT3815-QZ
  DeWalt DT3815 SDS-plus Adapter naar 1/2" buitendraad - DT3815-QZ

  Bijzondere kenmerken:

  Accessoires voor droog en nat boren met diamantboorkronen.

  Specificaties:

  Opname van: SDS-plus
  Opname naar: 1/2’’ BSP M
  Gebruik: droog

  Normale prijs 51,00 Special Price 50,09 41,40
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

SDS Plus van DeWalt

DeWalt is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een DeWalt SDS Plus? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor SDS Plus?

SDS Plus van DeWalt online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een DeWalt SDS Plus online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw DeWalt SDS Plus bestellen. Heeft u vragen over een SDS Plus of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.